Programare la medic prin intermediul unei aplicatii

Programare la medic online. Aplicatia Docbook, care permite pacientilor sa se programenze online la medic, dezvoltata cu 500.000 de euro, este activa in prezent in 11 orase si vizeaza sa ajunga la 60 de orase, pana la finalul lui 2018.

Docbook a fost lansata in luna iunie a anului 2017, permite utilizatorilor, pe langa programarea onlne, sa consulte disponibilitatea medicilor, competentele lor profesionale si sa poata obtine confirmarea programarii. Aplicatia este conectata la sistemele de programare ale clinicilor si cabinetelor medicale private partenere si permite utilizatorilor sa caute doctori dupa nume, localitate, specialitate, data si forma de plata acceptata, arata un comunicat al dezvoltatorului.

Aplicatia afiseaza medicii, ordonati prin geolocatie, de la cel mai apropiat pana la cel mai indepartat de utilizator, indicand orele si zilele disponibile. Programarea este gratuita si poate fi anulata.

Citeste si: Retete compensate, fara programare la medicul de familie

“Clinicile in care iti poti face o programare online in mod direct se numara pe degetele de la o mana, in majoritatea cazurilor, fiind nevoie de completarea unui formular, urmand ca primirea confirmarii sa fie facuta in 24 de ore. Timpul mediul de asteptare si programare efectiva in call-center-uri este de 10 minute – asta in cazul in care suni la o singura clinica. Traim intr-un secol al vitezei, in care nimeni nu mai are nici timpul, nici energia necesare conversatiilor si asteptarilor interminabile pentru a obtine un lucru atat de simplu si de firesc precum o programare la medic. Un pacient nu este obligat sa se limiteze la consultarea optiunilor dintr-o singura clinica, ci dintr-o intreaga retea de clinici pe care le avem partenere. In mai putin de un minut, poate face o evaluare a solutiilor pe care i le oferim, poate alege, in consecinta, si primi confirmarea programarii”, declara Cristian Barbu, antreprenorul care a dezvoltat Docbook.

Investitia in dezvoltarea aplicatiei se ridica la 500.000 de euro, iar, in acest moment, reteaua de clinici partenere include 75 de nume, cu 1.800 de medici afiliati, din 11 orase.

“Ne dorim peste 300 de clinici partenere si peste 8.000 de medici disponibili in aplicatie. Este un obiectiv realizabil, avand in vedere ca suntem in discutii avansate cu un operator medical care detine o retea de clinici in 40 de orase”, a adaugat Cristian Barbu.

Sursa: MEDIAFAX

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here