Scoala de masaj Spa Therapy Organizeaza cursuri de masaj Visceral – Investeste in educatie, cariera si sanatate!

Scoala de masaj Spa Therapy, cea mai mare scoala de masaj din Republica Moldova organizeaza la inceputul lunii mai, in Bucuresti, cursuri de formare si specializare pentru maseuri incepatori sau avansati, in tehnica masajului visceral.

Specialistul de la care veti primi informatiile este Dl. Vladimir Colun un profesionist cu peste 15 ani de experienta care a studiat cu Profesorul Alecsandr T. Ogulov, Președintele Asociației Terapeuților Viscerali. Veti primi informatii complete, veti putea exersa tehnica predata, vi se vor spune secretele acestui tip de masaj si veti primi raspunsuri la orice intrebare din acest domeniu.

Fiecare modul de curs (incepatori sau avansati) dureaza 3 zile de la ora 9 la ora 17 si se desfasoara in zona de nord a Bucurestiului, pe strada Intrarea Catedrei.

Pentru cei care se hotarasc sa achite in avans exista un pachet de bonusuri! Nu rata aceasta sansa si contacteaza echipa Spa Therapy accesand link-urile:

https://scoalademasaj.md/curs-de-masaj-visceral-curs-de-baza-bucuresti
https://scoalademasaj.md/curs-de-masaj-visceral-curs-avansat-bucuresti

sau pe Whatsapp la numerele +373 22866959 sau  +37369777195

Cui se adreseaza aceste cursuri?

Maseurilor incepatori sau avansati care vor sa-si extinda aria de cunoastere si practica, oricarei persoane care vrea sa se dezvolte si sa inceapa o noua cariera, oricarei persoane interesate de sanatatea proprie, a familiei si prietenilor. Deci oricui este dispus sa invete si sa-si largeasca aria de cunoastere.

Dar ce este masajul visceral si cum ne poate ajuta?

Masajul visceral sau abdominal stimulează circulația sangvină și limfatică în organism și face posibilă eliminarea patologiilor organelor interne. Din moment ce cauzele cele mai frecvente ale patologiilor sunt stazele venoase și limfatice în organele interne sau în spațiul periorganic, masajul visceral reprezintă de multe ori singura terapie eficientă. În timpul tratamentului, specialistul realizează o presiune dozată asupra organelor afectate în conformitate cu regulile și tehnicile specifice terapiei.

Masajul visceral face posibile eliminarea stazei venoase și limfatice în organe și spațiile dintre acestea. Totodată, acțiunea asupra organelor interne și a spațiilor dintre acestea urmărește repoziționarea corectă a organelor. Astfel, terapia manuală viscerală conduce la normalizarea funcțiilor organelor interne și redresarea întregului organism, fără utilizarea medicamentelor sau cu reducerea consumului de medicamente.

Demn de menționat este și faptul că masajul visceral, implicit aplicarea presiunii în regiunea abdomenului, îmbunătățește circulația sângelui și a limfei nu doar în abdomen, ci la nivelul întregului organism, inclusiv la nivelul toracelui, capului, mâinilor și picioarelor.

 

Indicații pentru masajul visceral

Masajul visceral devine o terapie tot mai frecvent utilizată în profilaxia și tratamentul multor patologii considerate cronice în medicina secolului XXI. Astfel, masajul visceral este indicat în tratamentul complex al următoarelor sub-sisteme și patologii conexe:

– Sistemul Digestiv – deschinezie biliară, colecistita, pancreatita, gastrita, ulcerul gastric și duodenal, steotoza hepatică și hepatite virale, colita, constipația cronică, hemoroizi etc.

– Sistemul Endocrin – diabetul zaharat de tip II, boli ale glandei tiroide, boli ale glandelor suprarenale, obezitatea endocrină etc.

– Sistemul Cardiovascular – cardiopatia ischemică, afecțiuni cerebrovasculare, hipertensiunea arterială, boli arteriale periferice etc.

– Sistemul Urogenital – boli ale rinichilor și căilor urinare, boli ale aparatului genital feminin, boli ale aparatului genital masculin.

– Aparatul Locomotor – boli ale coloanei vertebrale și articulațiilor, implicit tratamentul artritei.

Contraindicații pentru masajul visceral

Masajul visceral este o terapie care a demonstrat o mare eficiență în tratamentul diferitelor patologii, în mod special în tratamentul afecțiunilor organelor interne. Există foarte puține contraindicații și precauții cunoscute pentru masajul visceral, printre care:

– Tumorile maligne – bolile oncologice nu sunt tratate nemijlocit prin intermediul masajului visceral.

– Ileusul – obstrucția intestinală acută.

– Răni deschise ale pielii.

Pentru mai multe detalii va invitam sa urmariti prezentarea de mai jos sau puteti accesa canalul de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCscqF_SV_B-6nnLEeSS19Ug

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here