Zeb Summer Fun: program de activitati educationale in aer liber pentru copii

Imagine de Daniel Kirsch de la Pixabay

S-au inchis gradinitele si scolile din cauza pandemiei de COVID-19, si brusc, realitatea si rutina cu care eram obisnuiti au fost zdruncinate. Ne-am trezit toti acasa, cu sedinte online, e-mail-uri peste e-mail-uri, mai prezenti ca niciodata pe retelele de socializare si fortati sa ne reinventam, sa gestionam schimbarile aparute, in timp ce unii au mai avut si ore de Zoom pentru scoala copilului/copiilor (parintii de prescolari si scolari stiu exact la ce ma refer!).

Am invatat si inteles multe in aceste saptamani, ne-am acomodat si incercam sa iesim cu responsabilitate si grija, din nou, la soare, la aer, la oameni. Nu, n-am incetat sa zambim si sa speram nici dupa masti. Dar cu siguranta am devenit mai atenti la cei dragi, la cei din jurul nostru. Iar nevoile copilului sunt pe lista noastra de prioritati, orice-ar fi.

Iata de ce are nevoie copilul in aceasta vara: sa fie in siguranta, sa faca miscare, sa petreaca mult timp in aer liber si neaparat sa-si faca macar cativa prieteni noi, adica un program de activitati educationale in aer liber pentru copii, o mica tabara de macar o saptamana. Ca cel de la Zeb Summer Fun, unde se pot inscrie copiii de 4-9 ani.

Locatie: Sport4Future Arena, cea mai moderna baza sportiva din Bucuresti

Adresa: Intrarea Cerceilor 10, sector 1, Bucuresti (foarte aproape de statia de metrou Aurel Vlaicu)

Programul activitatilor: de luni pana vineri, intre orele 8.30-13.00

Ce activitati se vor desfasura acolo? Inviorare, jocuri in aer liber, exercitii de coordonare & motricitate (cu antrenor de la Juventus Academy Bucuresti), educatie culturala, limba italiana.

Ce trebuie sa stie parintele? Copiii vor fi impartiti in grupuri, in functie de varsta. La locatie vor primi masti, manusi, dezinfectanti si se vor respecta masurile de siguranta si preventie.

Pentru inscriere, dar si pentru mai multe detalii intra aici.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here