Varsta potrivita pentru locuri de joaca si tort personalizat

Este la moda ca parintii sa investeasca foarte multi bani pentru decorul si mediul ambiental pentru copilul lor chiar din prima zi.

Unii considera ca e putin probabil ca decorul tortului personalizat de la botez, fie el si cu tematica Disney, alte desene animate, culori asortate sau animalute, au un impact asupra bebelusului prezent la prima petrecere din viata lui. Dar parintii fac toate aceste eforturi din dragoste, din entuziasmul create in jurul acestui eveniment iar foarte multi fac eforturi pentru a tine pasul cu vremurile si tot ceea ce este la moda sau noutati ce ar putea impresiona invitatii.

Unii aleg ca prima zi onomastica sau primul eveniment de sarbatorire a zilei de nastere, la implinirea primului anisor, petrecerea sa o organizeze alaturi de alte mamici cu copii intr-un loc de joaca. Nici de aceasta data nu poate lipsi un tort aniversar personalizat iar creativitatea mamicilor, care dupa primul an au identificat cu exactitate preferintele si animatiile preferate ale copilului, aleg cu grija decorul si designul dorit. Dar deja apare un element nou, ingredientele pentru prajitura trebuie sa fie potrivite pentru copii, cat mai naturale si mai proaspete.

Probabil, abia incepand cu anul 3-4, copilul este cel care alege tortul pentru ziua lui, fructele, cremele, gusturile preferate dar si figurine si personalizarea tortului aniversar.

In multe cazuri sunt preferate si petrecerile la gradinite sau in scoala, dar deja apar pretentiile adevarate, unde copilul alege si prajiturile, si locul de joaca, si designul pentru tort pentru a-si impresiona la randul lui prietenii, colegii, profesorii etc…

Cofetaria Mai Dulce din Baia Mare este specializata in realizarea tortului perfect pentru evenimente pentru copiii mici sau pentru cei mari, oferind tort, prajituri traditionale si candybar pentru orice ocazie.

Cireasa de pe tort pentru mamicile aglomerate o reprezinta magazinul online MaiDulce.ro unde se poate configura si personaliza tortul dorit, alegand cremele, blaturile, mesajul etc, iar comanda poate fi livrata direct la locul de joaca sau restaurantul ales.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here