Maxitoys intampina parintii in vacanta de vara cu preturi mici la toate jucariile (P)

Vacanta mare este abia la inceput. Copiii sunt nerabdatori sa calatoreasca, sa se joace si sa se distreze in cea mai lunga vacanta din an. Desi calatoriile alaturi de cei mici sunt printre cele mai frumoase momente pe care parintii le petrec alaturi de copii, de cele mai multe ori este dificil sa le capteze atentia si sa ii distreze pe parcursul calatoriei, dar si odata ajunsi la destinatie.

Plictiseala celor mici ii afecteaza atat pe ei, cat si pe cei mari, de aceea in calatoriile cu avionul, trenul, masina sau alt mijloc de transport, parintii trebuie sa fie pregatiti pentru a-i distra si tine ocupati.

In ajutorul acestora, Maxitoys, inamicul numarul unu al plictiselii si sustinatorul de nadejde al educatiei prin joaca, a pregatit oferta de vara la jucarii. Acum, la inceput de vacanta, ii intampina pe parinti cu preturi mici la toate jucariile, indiferent de preferintele copiilor.

Pentru ca plictiseala sa nu isi faca loc in niciuna dintrezilele de vacanta, Maxitoys a redenumit fiecare zi din saptamana:

Luni – ziua mega-reducerilor. In prima zi din campania de vara toate jucariile vor avea pretul  mai mic cu 30%.

Marti vor fi reduceri de nerefuzat. Parintii vor economisi 25% din bugetul pentru jucarii.

Miercuri, in mijlocul saptamanii, pretul scade cu 20% la toate jucariile.

Zilele de joi, in magazinul Maxitoys, aduc reduceri jucause de 15%.

Spre final de saptamana si in weekend reducerile sunt relaxate, de 10%.

Toate jucariile din magazinele fizice Maxitoys din Romania si din magazinul online Nicoro.ro fac parte din campania de reduceri ”Vacanta de vara continua cu preturi mici”.

Inainte de a pleca intr-o vacanta parintii pot alege jucariile potrivite pentru nevoile si varsta copiilor. Seturile ideale pentru calatorie sunt cele compuse din mai multe categorii de jucarii care pot fi folosite in cat mai multe contexte si tipuri de joc.

Pentru bebelusi jucariile de dentitie si cele interactive le vor atrage atentiaprin culori, materiale, texturi, prin sunete si miscarisi ii vor tine ocupati cateva ore.

Jucariile pentru bebelusi de la Maxitoys si Nicoro.ro sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, colorate si rezistente, pentru ca cei mici sa descopere lumea in siguranta si sa se bucure de o noua experienta in fiecare zi.

Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 2 – 5 ani parintii pot alege jocuri puzzle cu animale, casute, figurine sau seturi de joaca pentru plaja si nisip. In functie de spatiul existent in mijlocul de transport si timpul petrecut in acesta, jocurile pot sa difere si sa fie mai complexe.

Copiii peste 5 ani sunt interesati de jocurile interactive, carti de colorat si de povesti, jocuri puzzle 3D, dar si cele de creatie, arta si indemanare.

Secretul unei vacantei reusite, indiferent de varsta copiilor este setul de joaca compus din mai multe tipuri de jucarii pe care cei mici le pot folosi in nenumarate combinatii si cu care se pot  juca atat singuri, cat si cu cei mari.

Parintii pot crea acest set cu jucariile la preturi reduse din magazinele Maxitoys si de pe Nicoro.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here