Un Tandarica Altfel pentru micii spectatori

Primaria Municipiului Bucuresti prin Teatrul de Animatie Tandarica, organizeaza in luna aprilie, cea de-a 5-a editie a Festivalului ”Tandarica Altfel”, un maraton al evenimentelor culturale, sociale si educative, dedicate celor mici.

Vezi si Premiera: Povestea porcului la Teatrul Tandarica

Programul festivalului va cuprinde, pe langa foarte multe spectacole, atelierele de jocuri teatrale si constructie de marionete care ii introduc pe copii in culisele teatrului, oferindu-le ocazia sa vada ce pasi trebuie urmati pentru a realiza un spectacol de animatie.

Pentru ca  tanara generatie sa aiba toate informatiile necesare pentru a se dezvolta armonios, intelectual, emotional, social si civic, partenerii festivalului vor oferi, intr-o maniera prietenoasa, atat copiilor, cat si parintilor solutii, raspunsuri, informatii cheie de comportament corect in situatii critice in cadrul urmatoarelor sesiuni de informare si comportament preventiv:

•    Copilaria in siguranta – Intalnire cu Inspectoratul General al Politiei  Romane

•    Micul salvator- Intalnire cu SMURD – Serviciul Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare

•    Prietenul meu, pompierul – Intalnire cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta

•    Copii si parinti in lumea lui ”NU VREAU”  – intalnire cu psiholog Monica Dinulescu

•    Terapie cu animale – prietenul cel mai bun al unui copil – Prezinta Alexandra Micu si catelul Carol.

”Tandarica Altfel” este un festival de informare, creativitate si educatie prin arta si se desfasoara in luna aprilie Teatrul de Animatie Tandarica.

Festivalul, care aduce jocurile si educatia pe scena, reuneste anul acesta artisti, specialisti din serviciile de urgenta si psihologi. Festivalul „Tandarica Altfel” are loc in primele doua weekenduri ale lunii, ca si in perioada 20 – 26 aprilie si este prezentat drept un „un maraton al evenimentelor culturale, sociale si educative, dedicate celor mici”.

Citeste si Premiera: Alice in tara minunilor la Teatrul Tandarica

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here