Ziua Copilului la Odeon

Ziua Copilului la Odeon va fi o aventura care incepe cu un bilet de intrare #magicOdeon. Totii copiii care aleg sa porneasca in aventura trebuie sa exploreze, pe baza unei harti, un traseu plin de comori, invataminte si, mai ales, de… spectaculos.

Citeste si Cursuri de robotica gratuite de Ziua Copilului, in Baneasa Shopping City

Sambata aceasta, 1 iunie, in intervalul orar 11:00 – 18:00, copiii de toate varstele sunt invitati sa patrunda in universul magic si plin de aventuri din spatele portilor Teatrului Odeon: cea de-a II-a editie a ZILEI COPILULUI @ODEON. Un tunel magic ii conduce catre povestea mastilor de teatru, o carare a ghicitorilor le pune la incercare pofta de joaca, pe o corabie a viselor se cufunda in marea bucuriilor, intreaga Sala Majestic le deschide o lume noua, in care ei devin actori si sunt, deopotriva, fermecati de pe pontonul din Auditorium Majesticum.
Plansa micului arhitect ii duce departe in timp, intr-o calatorie in care ei sunt cei care ne arata un Teatru Odeon al viitorului, poate mai bun, desenat chiar de ei.Scenariul evenimentului, creat de dramaturgul Mihaela Michailov, invita copiii intr-un univers unic, in care, dincolo de joc si joaca, ne dorim sa crestem publicul spectator din viitor.

Povestea o vom indulci cu inghetata celor de la Puro & Bio si o vata de zahar ca din povesti, care aduce marea cu sine, tocmai din Constanta.

Actorii Teatrului Odeon vor fi alaturi in calatorie, ghidand, povestind, interpretand si mai ales bucurandu-se alaturi de cei suficient de curajosi si curiosi cat sa ia parte la o aventura de neuitat.

Vezi si Vino si tu, pe 1 iunie, la cel mai mare festival…

Accesul la eveniment este gratuit, in baza unei rezervari pe site-ul Teatrului Odeon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here