,,Poveste de Craciun”, targ si spectacol la Opera Comica pentru Copii

Sala Polivalenta din Bucuresti va gazdui cel mai frumos spectacol al iernii – ,,Poveste de Craciun” – in regia maestrului Cristian Mihailescu. Organizat de Primaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii (OCC), a patra editie a acestui spectacol mozaic va aduce pe scena Salii Polivalente pe 4 decembrie, momente speciale cu artistii lirici si Baletul Operei Comice pentru Copii, dar si cu multi invitati surpriza.

Vezi si ,,Print si cersetor “, o noua premiera la Opera Comica pentru Copii

Programul de anul acesta al ,,Povestii de Craciun” se anunta a fi unul cu totul special, cu invitati de marca, momente de balet clasic si modern, momente muzicale sustinute de coruri de copii din toata tara si o multime de alte surprize care vor marca inceputul sarbatorilor de iarna. La editiile trecute au incantat publicul Felicia Filip si IRIS, Mihai Malaimare si Teatrul Masca, Mario Hossen, Kristian Benedikt, Monica Petrica si Razvan Mazilu, Ducu Bertzi & Friends, Luiza Zan & Snaps Vocal Band, Alina Eremia, Orchestra Simfonica Bucuresti, Corurile Cantus Mundi Bucuresti, Scoala de Balet ,,Jaqueline”, Lotul de Gimnastica Ritmica al UNEFS Bucuresti, alaturi de solistii si Baletul Operei Comice pentru Copii.

Targul ,,Poveste de Craciun” – distractie de sarbatori pe 8.000 de metri patrati

Din 29 noiembrie, Opera Comica pentru Copii va deschide portile celei de-a treia editii a Targului ,,Poveste de Craciun” in curtea interioara a institutiei din Calea Giulesti nr. 16. Pe tot parcursul lunii decembrie si pana in 15 ianuarie, copiii, insotiti de familiile lor, sunt invitati sa se intalneasca cu personajele lor favorite din spectacolele OCC si sa se bucure de Patinoarul Copiilor. Pe cei aproape 8.000 de metri patrati, suprafata pe care se intinde Targul ,,Poveste de Craciun”, cei mici vor putea sa petreaca, zi de zi, momente de distractie si veselie la cel mai mare patinoar dedicat exclusiv copiilor, Atelierele Spiridusilor, Caruselul cu jucarii, Salonul lui Mos Craciun, Cutea Renilor, Magazinul brazilor impodobiti si Scena Cantus Mundi. Echipa Operei Comice a pregatit si alte surprize pentru copiii de toate vastele: derdelusul OCC, taramul oamenilor de zapada si o multime de cadouri si produse culinare delicioase de sezon. Colinde si cantece traditionale de Craciun vor rasuna, pe tot parcursul Targului, pe Scena colindatorilor. Targul va fi deschis de luni pana vineri intre orele 16:00 – 21:30, iar sambata su duminica intre orel 10:00 – 22:00. Intrarea este libera.

„Joc si Rock” – 5 reprezentatii de gala, cu cadouri

In anul Centenarului Marii Uniri, Opera Comica pentru Copii sarbatoreste ziua nationala a Romaniei cu 5 reprezentantii de gala ale spectacolului „Joc si Rock”, adaptare dupa opereta „Crai nou” de Ciprian Porumbescu, pe versuri de Vasile Alecsandri. Spectacolul se va juca pe scena Salii Mari a OCC, in zilele de 30 noiembrie (ora 18:30) si 1 si 2 decembrie (orele 11:00 si 15:00). La fiecare bilet cumparat la aceste reprezentatii, indiferent de categorie, spectatorii vor primi cate un cadou ce consta intr-un DVD cu spectacolele OCC sau o cana personalizata, la alegere. Biletele, cu preturi incepand de la 20 de lei, pot fi achizitionate de pe bilete.ro: https://www.bilete.ro/joc-si-rock/

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Primariei Capitalei si a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii are lunar aproape 15.000 de spectatori, iar in stagiunea 2018-2019 are programate peste 600 de reprezentatii, dintre care 11 premiere.

Vezi si Program educativ pentru copiii de gradinita, la Palatul Sutu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here