O noua carte pentru copii, „Asta e al meu!”

Editura Cartea Copiilor si Citim Impreuna Romania lanseaza cartea „Asta e al meu!”. Michel Van Zeveren autorul si ilustratorul cartii va citi impreuna cu cei mici si va raspunde la intrebarile lor, iar lectura va fi urmata de o sesiune de autografe.

Citeste si Eli Roman, mama pentru a doua oara. Jurnalista care a invins infertilitatea

Prima aparitie editoriala a lui Michel Van Zeveren in limba romana va fi lansata joi, 21 martie, ora 18:30, la libraria Kyralina (str. Biserica Amzei nr. 10, Bucuresti). O seara de lectura in limbile romana si franceza va marca lansarea cartii „Asta e al meu!”

„Imi plac povestile care curg firesc, simplu, dintr-o idee clara, care parca numai atat a asteptat, sa vina cineva si sa-i dea viata si culoare intr-o carte”, a declarat belgianul Michel Van Zeveren.

„Asta e al meu!” este o carte care „risca” sa fie citita impreuna cu copiii la nesfarsit, pentru ca acestia se vor bucura de fiecare data, la fel de tare, de finalul ei amuzant. Iar parintii vor recunoaste intamplarea din carte dintr-o privire pentru ca o vad petrecandu-se zilnic in nenumarate si uneori neasteptate forme.

Cartea „Asta e al meu!” este recomandata copiilor intre 2 si 5 ani si este disponibila pe site-ul editurii Cartea Copiilor (www.carteacopiilor.ro). La toate comenzile online realizate pe site, indiferent de valoare sau de cantitate, Cartea Copiilor ofera de fiecare data o carte cadou. In aceasta perioada, cartea cadou este „Fabule”, o antologie ilustrata de fabule clasice romanesti.

Michel Van Zeveren a urmat cursurile École de Recherche Graphique, studiind filmul de animatie si dorind sa mearga pe urmele lui Walt Disney. Insa acolo descopera placerea de a scrie si ilustra povesti, fapt ce il determina sa se consacre literaturii pentru copii. A scris si a ilustrat peste 30 de carti, devenind unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti autori de carti pentru copii din spatiul literaturii de limba franceza.

Citeste si Subiectele la romana la simularea examenului de Bacalaureat

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here