Casuta cu Povesti Muzicale, spectacol pentru copii

Unul dintre cele mai frumoase spectacole pentru copii din Romania ajunge in luna Octombrie la Focsani, Barlad, Vaslui si Suceava! Casuta cu Povesti Muzicale” este un proiect original Alumnus Club UNESCO ce ii ajuta pe cei mai mici elevi sa descopere frumusetea muzicii clasice si a povestilor. Aceasta este a V-a editie a proiectului si va fi realizata in parteneriat cu Ateneul din Iasi.

Vezi si Ela Craciun este mama pentru a treia oara!

In luna octombrie, spectacolul educational-cultural interactiv pentru copii “Casuta cu Povesti Muzicale” se desfasoara in cadrul Scolii cu clasele I-VIII Nicolae Iorga din Focsani, Scoala Gimnaziala nr. 5 Principesa Elena Bibescu din Barlad, Scoala Gimnaziala Alexandru Ioan Cuza din Vaslui si Scola Gimnaziala Grigore Ghica Voievod din Suceava. Spectacolul reprezinta o oportunitate unica pentru elevii claselor 0-4 de a se bucura in cadrul scolilor lor de un spectacol muzical de opera exceptional, special creat pentru ei.

Spectacolul va contine fragmente din operele Peter Pan (de Laurentiu Profeta), Motanul incaltat (de Cornel Trailescu) si Fata mosului si fata babei (de Florin Comisel) si ii va implica pe copii in diverse jocuri interactive astfel incat acestia sa asimileze noi informatii in cel mai placut mod posibil.

Pe parcursul spectacolului moderatorul si personajele vor interactiona constant cu micii spectatori si ii vor invata notiuni de cultura generala aferente mai multor domenii precum literatura, istoria muzicii clasice romanesti, notiuni de dans, canto, regie, curiozitati despre compozitor si informatii despre lumea artistilor.

Echipa artistica ii va reuni pe dirijorul Cosmin Morariu, instrumentistii Alexandra Honciuc, Iulia Nastase, Laurentiu Parau, Leanca Daniel,  Arva Edit si solistii Dumitru Florescu, Alexandra Paftala, Vlad Baba, Ana Heghy, Codrin Danila, Cezara Fantu si Daniel Onoae.
Vezi si Copilul e cuminte la scoala, dar cand vine acasa… incepe apocalipsa!

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here