Ateliere de arta pentru copii, tur ghidat si concerte, la Muzeul National de Arta Contemporana

Copiii au parte de ateliere de arta, iar adultii pot alege intre tururi ghidate si concerte nocturne peste vara la Muzeul National de Arta Contemporana (MNAC) de la Palatul Parlamentului din Bucuresti, arata un comunicat remis MEDIAFAX.

Ateliere pentru copii la pranz, tur ghidat dupa amiaza si un concert programat la lasarea serii sunt atractiile de vacanta de la Muzeul National de Arta Contemporana (MNAC) in a doua saptamana a lunii iulie.

Vezi si Adina Rosetti: “Bucuria, curiozitatea, pofta de joaca. Cu ingredientele astea se scrie o carte pentru copii” -I

Aurora Király coordoneaza un modul de arta contemporana pentru copii cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani pana vineri, intre orele 12.00 si 14.00. Participarea costa 32 de lei pentru fiecare atelier, iar costul biletului include si vizitarea muzeului de catre insotitori. Participarea se poate face atat pentru intreaga serie de trei ateliere, cat si separat.

Joi, timp de doua ore, dupa pranz, tema atelierului destinat celor mici este „Cartea postala, o poveste in miniatura”. Copiii sunt provocati sa aleaga o intamplare, situatie, loc, idee si sa o deseneze cu mare atentie si multe detalii pe un carton de format mic. „Tot ce ne trebuie este o poveste interesanta careia sa-i punem un timbru si pe care sa o lasam la o cutie postala”, noteaza coordonatorii.

Finalul seriei de ateliere este dedicata, vineri, subiectului „Camera mea”. Folosind planse de carton ce se pliaza si se imbina, copiii vor construi o incapere in miniatura pe care sunt invitati sa o decoreze asa cum si-ar dori sa arate camera lor. „Folosind creioane, carioci si plastilina, dar si tehnica colajului, fiecare participant va obtine o diorama pe care o vom privi si despre care vom invata sa vorbim, la sfarsitul atelierului”, explica organizatorii.

„Vacanta la MNAC” este un proiect initiat si coordonat de Malina Ionescu.

Vezi si Familiile adoptive pot merge intr-o tabara terapeutica unde copiii participa gratuit!

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here