Promisiunea Bei-Apa.ro: Vei indragi apa de la robinet cu un purificator apa buna

Bei-Apa.ro recomanda filtrarea apei de la robinet cu un purificator apa bun pe baza de osmoza inversa cu remineralizare de calitate sau cu alcalinizare. Rezultatul? O apa pura si gustoasa la tine acasa.

Folosirea unui sistem de purificat apa cu osmoza inversa montat in propria resedinta este recomandat de catre medicii din tara si de peste hotare, atat femeilor insarcinate, cat si celor care alapteaza.

Fiecare dintre noi suntem constienti de faptul ca apa de la robinet pe care o consumam zi de zi trebuie sa aduca un beneficiu real organismului nostru si nu sa ne deterioreze starea de sanatate.

Tocmai acesta este si motivul real pentru care zilnic cautam solutii de tratare a apei potabile, pentru a fi siguri ca bem, gatim sau ne spalam cu o apa perfect curata si dezinfectata, care ne poate imbunatati starea fizica si mentala.

Un filtru apa cu osmoza inversa vine in ajutorul nostru cu mai multe avantaje, acesta putand fi cumparat atat din magazinele de domeniu cat si de pe internet.

Cei de la Bei-Apa.ro comercializeaza filtre apa, atat in online, cat si in showroomul din centrul Bucurestiului.

Printre principalele avantaje pe care le aduce un purificator apa cu osmoza inversa, mentionam:

  1. Purificarea rapida si eficienta a apei potabile
  2. Eliminarea bacteriilor, ciupercilor si a altor microorganisme
  3. Eliminarea substantelor organice care se gasesc in apa de la robinet ca ierbicidele si pesticidele folosite in agricultura precum si a nitratilor si nitritilor din ingrasaminte
  4. Eliminarea metalelor grele din apa precum plumb, fier, cupru sau mercur
  5. Diminuarea mirosului si gustului de clor pe care o are apa potabila in momentul in care trece prin tevile vechi.
  6. Eliminarea sedimentelor in functie de finetea de microni pe care o au filtrele unui aparat de purificat apa.
  7. Avantajul de a avea atat in baie, cat si in bucatarie o apa fara culoare rosiatica data de rugina, pastrandu-si toate mineralele atat de necesare functionarii corecte a sistemelor si organelor din corpul nostru.

Un sistem de purificat apa poate avea, la prima vedere, dezavantajul pretului ceva mai mare comparativ cu sistemele simple de filtrare bazate doar pe carbune activ.

Specialistii care activeaza in acest domeniu al filtrelor de apa spun ca acest cost se va amortiza intr-o perioada destul de scurta de timp, iar pretul pe litrul de apa va fi foarte mic.

Este important sa stiti faptul ca aceste purificatoare de apa cu osmoza inversa functioneaza cu cartuse filtrante care se schimba tot la o perioada aproximativa de jumatate de an, la fel ca si cele care folosesc un filtru cu carbon activ.

In zilele noastre folosirea procedurii de osmoza inversa pentru curatarea apei este folosita atat de catre utilizatorii casnici, cat si la nivel industrial sau comercial. Astfel un sistem de purificat apa cu osmoza inversa ajuta si la desalinizare, recuperarea deseurilor sau a procedurilor medicale pentru dializa renala.

La nivelul utilizatorului casnic, filtrul de apa cu osmoza inversa este folosit pentru a beneficia in locuinta de o apa limpede, fara impuritati, miros si gust accentuat de clor sau de culoare ciudata maronie. Apa ramane pura, fara contaminanti, are mineralele necesare corpului si, in plus, are si un gust bun.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here