Pentru mămici sănătoase și copii inteligenți

Înainte de concepție și în primele săptămâni de sarcină, cei mai mulți medici recomandă un complex de vitamine care să ajute la creșterea și dezvoltarea normală a fătului. Inteligența copilului tău poate fi stimulată încă înainte de naștere! Există câteva lucruri pe care le poți face în sarcină pentru a stimula intelectul bebelușului.

Administrează-ți vitaminele prenatale

Creierul fătului are de beneficiat în urma consumului de vitamine prenatale. Datorită combinației de 20 vitamine, minerale și oligoelemente în doze optime, printre care acidul folic, comprimatele din Natalvit IQ scad riscul apariției defectelor de tub neural (creier, coloană) cu până la 92% și contribuie la dezvoltarea cerebrală a copilului în burtica ta.

Adaugă acizi grași Omega 3 dietei tale

Natalvit IQ conține capsule cu acizii grași esențiali DHA și EPA, cei mai importanți componenți ai complexului Omega 3. Aceștia contribuie la creșterea și dezvoltarea normală a creierului copilului, coordonarea motorie și dezvoltarea abilităților cognitive și a acuității sale vizuale. Există studii care fac legătura între consumul de DHA de către mamă și coeficientul de inteligență sporit al bebelușilor.

Vorbește frecvent și pune-i muzică bebelușului din burtică

Se pare că muzica și comunicarea constantă cu fătul stimulează creșterea și înmulțirea celulelor cerebrale (neuroni) și, de asemenea, stimulează crearea conexiunilor între celulele nervoase. Ajută, în plus, la dezvoltarea emoțională a copilului și la dezvoltarea comunicării.

Fă mișcare

Orice formă de mișcare fizică ușoară în sarcină este benefică pentru dezvoltarea creierului bebelușului tău. Atunci când te miști, organismul primește mai mult oxigen, care ajută la dezvoltarea neuronală a fătului.

 

Sfat Superbebe: Nu fuma și nu bea alcool!

Alcoolul și țigările sunt două dintre cele mai mari pericole pentru făt în timpul sarcinii. Acestea cresc riscul de malformații congenitale și de defecte neuronale grave și afectează sistemul nervos, determinând, pe termen lung, dificultatea copilului de a studia sau de a-şi coordona mişcările.

 

Natalvit IQ

NatalVit IQ este cea mai accesibila si complexa formula de vitamine si acizi grasi Omega 3 pentru protectia completa pre si postnatala a mamei si fatului.

Natalvit IQ contine capsule cu acizi grasi esentiali DHA si EPA care contribuie la cresterea si dezvoltarea normala a creierului copilului, coordonarea motorie si dezvoltarea abilitatilor cognitive si a acuitatii vizuale.

Datorita combinatiei de 20 vitamine, minerale si oligoelemente in doze optime, printre care acidul folic, comprimatele din Natalvit IQ scad riscul aparitiei defectelor de tub neural cu pana la 92%. De asemenea reduc greata, varsaturile si ametelile din primul trimestru.

  • Natalvit IQ contine doza optima de acid folic pentru reducerea riscului aparitiei defectelor de tub neural (creier, coloana).
  • Administrarea comprimatelor de Natalvit IQ scade riscul aparitiei malformatiilor congenitale si cel al nasterii premature
  • Reduc simptomatologia asociata primului trimestru de sarcina (greata, varsaturi, ameteli).
  • Adminstrarea capsulelor de Natalvit IQ cu DHA si EPA contribuie la cresterea si dezvoltarea normala a creierului copilului, coordonarea motorie si dezvoltarea abilitatilor cognitive si a acuitatii vizuale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here