Participa si tu la 1uniFEST, cel mai mare festival online pentru Copii!

Copiii care au stat in izolare atatea luni au acum sansa sa petreaca #impreuna cu prietenii de pe toata planeta, la cea mai mare sarbatoare a zilei de 1 Iunie – 1uniFEST – Festivalul petrecerilor de acasa pentru copii. Afla aici mai multe detalii si participa si tu la 1uniFEST, cel mai mare festival online pentru Copii!

Dupa ce a obtinut ziua de 1 Iunie sa fie zi libera nationala, Itsy Bitsy conecteaza acum copiii si parintii de pretutindeni in cel mai mare festival online, care va tine 3 zile si 3 nopti, ca in povesti. 72 de ore non stop in online video si la radio, cu povesti, joaca, muzica, dans, teatru, magie, petreceri interactive vor fi disponibile gratuit incepand cu 30 mai la ora 00:00.

Copiii romani din diaspora, care sunt pe alt fus orar, vor sarbatori si ei in conexiune cu tara, Ziua Copilului, putand intra in direct prin telefon si chat. SuperEroii Itsy si Bitsy, SuperZapa, Spinner, Spark si DjDodi vor activa puterile interioare ale copiilor, astfel incat sa reziste la cat mai multe petreceri.

Peste 100 de artisti si organizatii dedicate copiilor au pregatit momente de diverstisment in familie. Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei romane va fi invitata speciala a SuperEroilor Itsy Bitsy si va vorbi despre copillarie, transmitand mesaje de sustinere copiilor si parintilor. Smiley, Feli, Sore, Andreea Marin, Cristina si Gabriel Balan, Geanina Ilies, Monica Davidescu si Aurelian Temisan,  Melania Medeleanu, Vlad Voiculescu, Alina Sorescu, Ioana Macoveiciuc, Virgil Popescu, Oana Sirbu, Calin Goia, Marian Ralea, Andra Gogan, Nicu Alifantis, Virgil Iantu, Bianca Brad, vloggeri ca Mimi si Aluziva si multi alti artisti si sustinatori ai copiilor au pregatit video -surprize speciale pentru copiii de la 1uniFEST.

„Dupa ce 14 ani la rand am petrecut Ziua Copilului in aer liber impreuna cu copiii din Bucuresti, iar anul trecut ne-am intalnit peste 80.000 de parinti si copii la 1uniFEST, acum ne vom aduna si mai multi sa sarbatorim 1 iunie. In online nu sunt granite si #impreuna putem ajunge la copiii romani de pretutindeni. Ne-am strans atat de multi contributori care ne dedicam activitatilor pentru copii, incat abia astept sa vina participantii la festival si sa se bucure de darurile noastre. 1uniFEST este un festival si pentru copii si pentru adulti, pentru ca in sufletul fiecaruia sta ascuns un copil, care vrea sa se joace inca. Sa il scoatem la joaca macar o data pe an, de ziua lui!”, Nadia Tataru co-fondatoarea Itsy Bitsy FM.

1uniFEST – Festivalul petrecerilor de acasa pentru copiii include si programe on-line dedicate persoanelor cu deficienta de auz, traduse in limbaj mimico-gestual de Maria – Lavinia Chitu.

Copiii si parintii pot urmari GRATUIT tot programul VIDEO LIVE pe www.itsybitsy.ro/1iunifest si pot participa activ pe toata durata 1uniFEST, prin mesaje scrise in timp real, prin chat. De asemenea, copiii pot participa la petrecerile interactive facute prin ZOOM de SuperEroii Itsy Bitsy, daca se inscriu in avans pe www.itsybitsy.ro.

***In curand vom publica si programul 1uniFEST.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here