Papabebe.ro – Diversificarea poate fi mai curată, dar și mai distractivă

Când trec primele 6 luni din viața bebelușului, părinții știu deja la ce se așteaptă – multă mizerie. Este momentul în care bebelușul trece la alimente solide, descoperă noi gusturi, noi texturi și învață să fie independent. Acum bebelușul începe să-și utilizeze mâinile, vrea și el să facă ce fac și oamenii mari și îi va imita, ținând tacâmuri speciale pentru el sau cănițe. Dar oricum, mai mult mâinile îi vor intra în gură, în care a prins câte o porție zdravănă de mâncare, din care jumătate ajunge pe masă și un sfert pe fața sa. Astfel de momente vă amuză și sunt un bun prilej pentru a face câteva poze simpatice ce vor dăinui în familie toată viața. Cu siguranță se va amuza și el când va crește mai mare și vă uitați împreună la ele.

Totuși, nu toată ziua chiar îți și permiți să-l lași să murdărească totul în jur. Unele pete de mâncare ies cu greu sau deloc de pe haine și bavetele din bumbac. În această perioadă ai nevoie de produse special concepute pentru a păstra zona mesei, dar și hăinuțele celui mic cât mai curate. Iar aceste produse trebuie să fie neapărat confecționate din materiale non-toxice. Acestea le regăsești pe site-ul papabebe.ro, un loc specific cu produse de calitate premium pentru bebeluși.

Plecați în călătorii? Ia câteva articole utile de la Papa Bebe

Desigur că nu doar acasă aveți nevoie de astfel de produse. Când plecați la plimbare, un bol mancare bebelusi pliabil este indispensabil. Este prevăzut cu lingură ce se depozitează ușor în capac. Carcasa este cu rol antibacterian. Bolul se pliază cu ușurință, deci poți adapta mărimea la cantitatea de hrană pe care o iei. După ce bebelușul a mâncat, o strângi ușor și o depozitezi în geantă.

De asemenea aici găsești chiar și rucsacul perfect pentru călătorii în mărime universală. Este un rucsac foarte versatil, compartimentat practic și este confecționat din material rezistent la apă. Este 3 în 1, transformandu-se facil și rapid în scaun de masă, geantă de mână sau de umăr. În interior dispune de un compartiment termic ce menține laptele din biberon cald, diverse buzunare și chiar și de un compartiment pentru telefon.

Tot ce ai nevoie pentru fiecare masă

Optează în perioada diversificării pentru produsele din silicon de aici. Spre exemplu, bavetele din silicon sunt mult mai practice decât cele din bumbac. Cele de pe papabebe.ro sunt în formă de marsupiu, iar toate resturile de mâncare ce cad din gura bebelușului vor fi colectate acolo. Bavetele din silicon sunt mai ușor de curățat, fiind necesar doar un jet de apă, iar apoi pot fi șterse și puse la loc. Bavetele din bumbac trebuie spălate la mașină, ai nevoie și de produse de scos pete și durează mult până se usucă, deci în concluzie îți pierd timp. Le regăsești pe site în diverse nuanțe vesele și modele.

Desigur trebuie să ne amintim și de faptul că bebelușii, în toată fericirea lor când mănâncă ceva nou și bun, pot chiar răsturna bolul de mâncare sau să-l arunce pe jos. Dacă alegi bolurile și vasele de la Papa Bebe această grijă este de domeniul trecutului. Acestea au ventuză ce se prinde de masă și nu vor permite să se miște din loc. De asemenea, seturile conțin chiar și lingurițe.

Pentru a descoperi toate aceste produse și multe altele esențiale pentru bebelușul tău intră pe papabebe.ro.

Contact:

0755 161 298

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here