Ora de educatie rutiera la Bucuresti mall – Vitan

Bucuresti Mall – Vitan invita elevii din clasele primare si prescolarii din grupele mari, sambata, 25 mai, la parter (zona Info Desk) la Ora de Educatie Rutiera, un workshop interactiv despre regulile de circulatie ale pietonilor, initiat de Asociatia EDIT. Incepand cu orele 16.00, copiii, parintii si cadrele didactice vor avea ocazia de a interactiona direct cu cei 6 reprezentanti OER si cu politistul invitat, prin intermediul dialogului, dar si al jocurilor special create pentru  cei mici.

Citeste si Ziua Internationala a Copilului sarbatorita la „Teatrul din curte”

Pe durata workshopului, copiii vor grupati pe echipe si  vor raspunde la intrebarile despre regulile de circulatie dedicate pietonilor, avand posibilitatea de a se consulta cu adultii care ii insotesc.  Astfel, cei mici vor putea pune in practica cele invatate si demonstra cum folosesc trecerea pentru pietoni, sub indrumarea politistului prezent. Scopul evenimentului este ca ei sa inteleaga ca regulile de circulatie trebuie respectate pentru propria siguranta si ca pot vedea in politist un partener.

Bucuresti Mall este partener OER din 2016  si sustine proiectul inca de la debut. Evenimentul de sambata, 25 mai, este cel de-al doilea workshop consecutiv desfasurat in incinta mall-ului. Primul eveniment a avut loc pe 19 mai si a reunit peste 60 de copii si parinti, care au interactionat personal cu reprezentantii proiectului.

Detalii despre eveniment pot fi consultate accesand acest link.

Citeste si Ziua Internationala a Copiilor Disparuti, marcata la libraria Humanitas Cismigiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here