Octavian Strunila si Pavel Bartos s-au distrat alaturi de copii!

Timp de aproximativ o ora, Pavel Bartos si Octavian Strunila nu le-au putut refuza nimic fetitelor, care s-au distrat de minune alaturi de multi alti micuti prezenti la eveniment. Personajele de poveste si aventurile fantastice au devenit realitate odata cu o reprezentatie de teatru de papusi la care toti copiii au asistat amuzati. Traind cu emotie fiecare moment al piesei puse in scena, acestia au trecut granitele unei lumi ca-n povesti in care eroii au prins viata. Aladdin, cea de-a 31 animatie din seria Walt Disney Animated Classics si inspirata din povestea ,,O mie si una de nopti”, are la baza o serie de legende din folclorul arab.

Cu o coloana sonora de exceptie, precum si cu o serie de personaje fascinante, animatia ii va purta pe cei mici intr-o lume idilica in care un duh smecher poate transforma orice dorinta in realitate. Succesul inregistrat in randul copiilor a dus la continuarea povestii cu alte doua animatii extrem de apreciate de acestia: Aladdin si Regele Hotilor si Intoarcerea lui Jafar. Editia aniversara de 60 de ani Alice in Tara Minunilor readuce personajele animate de poveste: Alice, Palarierul Nebun, Iepurele Alb sau Pisica de Chesire care vor da viata chiar si celor mai nastrusnice ganduri. Realizata sub supravegherea lui Walt Disney insusi, pelicula ramane pana in ziua de azi una de referinta din istoria Disney.

Marca Walt Disney Studios Home Entertainment si distribuite de catre Pro Video, Aladdin, Aladdin si Regele Hotilor, Intoarcerea lui Jafar, Alice in Tara Minunilor, precum si box-ul special continand cele trei DVD-uri din seria Aladdin pot fi achizitionate din toate magazinele de specialitate, dar si de pe site-ul www.provideo.ro la preturile recomandate de 49.9 RON, 39.9 RON, 39.9 RON, 49.9 RON, respectiv 99.9 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here