O masa sanatoasa pentru toti membrii familiei cu noul Soup Maker

Supa zilei pentru cei mici si cei mari poate fi pregatita de acum cu Soup Maker, un aparat recent lansat de compania britanica Morphy Richards. In doar 21 de minute te poti bucura de o supa proaspata si nutritiva, gata de pus pe masa cu Soup Maker-ul!

Cu acest gadget, poti pregati rapid supe clare, supe creme, dar poti folosi si functia de Blend pentru pasare suplimentara, o solutie foarte utila pentru mamicile aflate la diversificare. Mai mult, Soup Maker-ul  are functia de blend pentru pasare suplimentara si de Juice pentru smoothie-uri si sucuri naturale, numai bune ca gustare delicioasa.

Pentru inspiratie la meniul zilei, fiecare Soup maker vine in manualul de instructiuni cu un set de retete special create si mai multe idei de supa zilei sunt disponibile in site-ul companiei.

Soup Maker-ul Morphy Richards vine cu functii speciale pentru mese variate in fiecare zi

Morphy Richards pune la dispozitie patru variante de produs pentru a raspunde diferitelor nevoi de a gati supa – de la formatul Compact, cu doua portii, pana la aparatele cu o capacitate extinsa, de patru portii si 1,6l (Total Control, Perfect Soup si Saute &Soup), si functionalitati-cheie precum sotare, cantarire, mentinere calda, reincalzire, pauza sau timer. Cu invelisul antiaderent, produsul este usor de curatat si gata de o noua folosire in scurt timp!

Morphy Richards Soup Maker Compact 501021

Morphy Richards Soup Maker Compact 501021 are o capacite de 1L si este ideal pentru doua portii generoase sau trei portii tip aperitiv. Cu designul sau compact, este usor de depozitat in bucatarii mici. Supa poate fi pregatita in functie de preferintele in materie de aroma si consistenta cu cele trei functii de supa clara, cu bucati de legume (Chunky), supa crema (Smooth) sau pasare suplimentara (Blend). De asemenea, aparatul poate pregati si sucuri cu functia Juice.

Pret recomandat: 319 lei


Morphy Richards Soup Maker Sauté and Soup 501014
vine cu o functie

Morphy Richards Soup Maker Sauté and Soup 501014

speciala de sotare, prin care poti adauga o aroma mai patrunzatoare si bogata supei tale, reducand, astfel, si numarul vaselor de spalat. Se pot sota ingrediente precum ceapa, legume sau bacon in acelasi vas in care se va pregati si supa. Dupa sotare, se adauga celelalte ingrediente si se selecteaza functia de supa clasica (Chunky) sau crema (Smooth) pentru rezultate delicioase. Cu o capacitate de 1.6L, Soup Maker-ul serveste pana la patru persoane odata sau poate pregati portii in avans pentru persoanele cu un program incarcat.

Pret recomandat: 629 lei

Morphy Richards Soup Maker Perfect Soup 501025

Morphy Richards Soup Maker Perfect Soup 501025 este alegerea perfecta pentru familii si poate servi pana la patru persoane, cu o capacitate de 1,6L. Pentru rezultate garantate, este recomandata folosirea cantarului integrat pentru a masura ingredientele direct in bolul de preparare. In 21 de minute, este gata supa aburinda, facuta in casa si nutritiva. Dispozitivul este perfect pentru supe clasice, supe crema si smoothie-uri!

Pret recomandat: 689 lei

Morphy Richards Soup Maker Total Control 501020

Morphy Richards Soup Maker Total Control 501020

ofera un nivel ridicat de comfort prin cele noua functii speciale. Functia Smart Response Technology a aparatului te ajuta sa pregatesti cu usurinta supe delicioase in cantitati potrivite – pentru doua, trei sau patru serviri, evitand risipa de mancare. Produsul prezinta un ecran touchscreen usor de folosit care permite selectarea numarului de portii si consistenta acestora.

Datorita functiilor de incalzire si pastrare a supei calde, Soup Maker-ul Total Control asigura o supa delicioasa, adaptata programului fiecaruia. Acest aparat de 1,6L este usor de folosit si usor de curatat cu functia de pre-spalare (Pre-clean).

Pret recomandat: 799 lei

Lider pe piata din Marea Britanie pe categoria de Soup Maker, Morphy Richards ofera spre vanzare consumatorilor romani produsele atat direct, pe site-ul brandului www.morphyrichards.ro, in sectiunea Soup Maker, cat si la parteneri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here