Nu rata Superbebe Expo Show!Revista Superbebe organizeaza in acest weekend a doua editie a targului Superbebe Expo Show. Parintii, viitorii parinti, copiii, impreuna cu toti prietenii lor, cat si bunicii, sunt asteptati in perioada 10-13 iunie, intre orele 10.00 – 20.00, la Circul Globus din Bucuresti pentru a fi alaturi de noi la acest mare eveniment in cadrul caruia va avea loc si Miniolympics, competitia sportiva a copiilor.

Dupa experienta de anul trecut, cand am organizat Superbebe Expo Show in parcul Herastrau, evenimentul a devenit cunoscut publicului nostru, motiv pentru care am decis sa avem continuitate si chiar sa il dezvoltam oferind si mai multe evenimente, informatii si mai ales distractie.

De această data, evenimentul se va desfasura in foaierul Circului Globus, unde vor expune firme de produse si servicii din domeniul alimentatiei pentru copii, jucarii, mobilier pentru copii, haine, turism, sanatate si ingrijire.

Foarte multa distractie. Timp de patru zile, copii talentati de la cluburile de dans si canto din Bucuresti vor canta si vor dansa pentru a asigura buna dispozitie a vizitatorilor. In plus, toata lumea va avea ocazia sa participe la concursuri dintre cele mai simpatice si va avea sansa sa castige numeroase premii.

Frumusete si relaxare. Pentru ca o merita pe deplin, mamicile vor avea ocazia de a beneficia de putina relaxare, facandu-si gratuit manichiura si pedichiura la un salon de cosmetica ce va fi organizat chiar in cadrul expo-showului.

Pretul unui bilet este de 5 lei. Copiii sub varsta de 12 ani au accesul gratuit. Pe baza biletului de intrare, parintii isi pot inscrie copilul la cea, ce va fi cu siguranta cea mai mare atractie a evenimentului, adica la Miniolympics, competitia sportiva a copiilor ce se va desfasura langa Circul Globus pe o suprafata de peste 200 metri patrati. La acest eveniment, timp de trei zile, adica vineri si sambata intre orele 11.00 – 13.30 si 16.00 – 19.00 si duminica in intervalul 9.30 – 12.00, copiii intre 2 si 9 ani dar si bebelusii vor putea participa la proba de viteza a premergatoarelor, proba de mers de-a busilea, proba de viteza cu oul in lingura sau proba de mers cu trotineta printre jaloane.

Asadar, daca vrei sa-ti vezi copilul pe podium, inscrie-l in competitia noastra, unde, asistat de profesori de educatie fizica si sport, va participa la probe, care mai de care mai vesele si mai interesante.

Problele sportive ale Miniolympics vor avea loc de vineri pana duminica, din jumatate in jumatate de ora, astfel ca cei mici vor avea posibilitatea sa intre in competitia pentru un stil de viata sanatos si sa castige o multime de premii. Si de aceasta data, am pregatit pentru voi o multime de surprize, concursuri si multa, multa distractie. 


Toti vizitatorii vor putea participa la tombola Superbebe Expo Show unde au sansa sa castige doua sejururi la mare impreuna cu familia, un carucior, un tarc pentru bebelusi, doua scaune de masina si un scaun de masa, plus multe alte premii.

Nu rata Superbebe Expo Show, un eveniment organizat cu sprijinul Devin, apa pura de izvor. Parteneri media ai acestui eveniment sunt prietenii nostri dintotdeuna, radio Itsy Bitsy, Minimax si Gold FM.

 Vezi mai multe video din Evenimente

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here