Jojo susține programul SAMAS printr-un moment de artă stradală inedit

Zeci de graviduțe s-au adunat în zona verde din Lipscani oferind o interpretare deosebită a melodiei Kayama scrisă de compozitorul Karl Jenkins, însoțită de mișcări coregrafice.

Trecătorii s-au oprit să privească acest spectacol, uimiți de corul de femei cu burtici, mai ales că în centrul acestuia se afla chiar tânăra actriță și cântăreață Jojo. Vedeta, împreună cu graviduțele din cor, au atras nu numai priviri, ci și blitz-uri menite să imortalizeze un moment nemaiîntâlnit. Fiind mămică a unui copilaș de 2 ani, Jojo a sprijinit inițiativa SAMAS din Centrul Vechi și s-a declarat susținătoare a programului de consiliere maternală SAMAS.

”Cred că orice mamă are nevoie de sprijin, chiar dacă nu afișează asta. Am fost foarte bucuroasă să aflu că SAMAS realizează cursuri accesibile de consiliere maternală, cursuri în care mămicile sunt ajutate atât în timpul sarcinii, cât și după. Susțin proiectul ca fiind pentru mame tinere ca mine.”, a declarat Jojo.

Află mai multe despre beneficiile programului SAMAS accesând site-ul www.mamesisugari.ro.

Vezi și tu cum s-au distrat mămicile alături de cei mici, accesând link-ul următor: http://youtu.be/0cnHTni8rlM

Cu peste 100 de ani experienţă în nutriţia specializată şi peste 3 decade de cercetare a laptelui matern, NUTRICIA este alături de mamele din toată lumea pentru a suţine creşterea sănătoasă a copiilor lor. Bazându-se pe experienţa şi moştenirea unice, NUTRICIA România se alătură profesioniştilor medicali, ONG-urilor şi asociaţiilor locale pentru a contribui împreună la îmbunătăţirea sănătăţii femeilor gravide, a mamelor şi a bebeluşilor din toată ţara.

Crucea Albă este o organizaţie fondată pentru a oferi îngrijire medicală perinatală, ocupându-se de managementul medical în beneficiul mamei şi al copilului. Crucea Albă a înfiinţat Centrul de Sănătate Maternă, o instituţie mică şi uşor de gestionat, accesibilă şi sustenabilă, care să ofere servicii complete de sănătate maternă. Militând pentru drepturile mamelor, scopul principal al organizaţiei este să îmbunătăţească serviciile de maternitate din România, conform modelelor validate în state cu nivel de sănătate superior.

Crucea Roşie este o organizaţie cu o tradiţie de 137 de ani în România şi cea mai extinsă reţea teritorială, care protejează sănătatea şi viaţa, promovează respectul faţă de demnitatea umană şi sprijină comunităţile să facă faţă situaţiilor de criză şi suferinţei umane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here