Horoscopul zilei: 8 august 2022

 

Berbec

Reușești să termini ceva, să închei un capitol. Ai energia necesară pentru a finaliza acea sarcină sau responsabilitate pentru care fie nu ai avut resursele necesare, fie pentru care nu găseai soluțiile potrivite, fie chiar nefiind urgentă, o puteai amâna pentru o perioadă.

 


 

Taur

Astăzi dai dovadă de concentrare și forță de muncă, te organizezi, repari, aranjezi, rezolvi diverse chestiuni, chiar dacă aparent mici, eliberatoare, îmbucurătoare pentru tine. Sunt bine aspectate cumpărăturile, în special cele te țin de cămin, de nevoile celor dragi.

 


Gemeni

Sunt favorizate azi sfera relațiilor, în special atunci când este vorba despre cele pe termen lung. Te așteaptă aspecte frumoase în sectorul iubirii, redescoperi dragostea, îți surprinzi cu ceva partenerul de viață, precum și în ceea ce privește o colaborare în care ai încredere, lucrurile se așează, se orientează în direcția dorită.

 


 Rac

Este un moment important pentru tine să iei o decizie care te privește, să faci o alegere, iar recomandarea astrelor este să-ți urmezi inima, să fie ceea ce îți dorești cu adevărat, nu ceea ce îți sugerează ceilalți sau consideră alții că ar fi bine sau potrivit pentru tine.

 


Leu

Astăzi ar fi bine să nu începi activități noi, ci mai curând să te focusezi pe cele ce țin de grup, de echipa din care faci parte. Poate cineva a rămas în urmă cu anumite sarcini și ar fi bine să acrozi o mână de ajutor, să oferi o soluție? Nu este cel mai potrivit moment pentru supoziții și concluzii, te atenționează astrele.

 


Fecioară

Asteăzi vei încerca să arăți ce știi, ce poți să faci, iar această energie este acolo grație faptului că semnul tău zodiacal se află în sectorul imaginii publice. Vrei să ți se acorde atenție, să ai parte de validare, de apreciere, indiferent de ce sferă a vieții ar fi vorba.

 


Balanță

Astăzi se creează premizele favorabile unor întâlniri, discuții sau planuri de viitor cu impact serios în ceea ce privește munca. Vei fi eficient azi, organizat, dornic să duci la bun sfârșit fiecare sarcină pe care o ai în agendă. Atenție, însă, să nu te epuizezi, să-ți acorzi suficiente momente de pauză, te sfătuiesc astrele.

 


Scorpion

Astăzi este despre a-ți folosi resursele, talentele cu care ai fost înzestrat. Ești seducător, carismatic, prietenos, știi să te faci plăcut și reușești să convingi azi pe toată lumea. Sunt bine aspectate interacțiunile sociale, știi să rezolvi amiabil orice început de conflict.

 


Săgetator

Astăzi ai parte de o zi bună, dinamică, vei face lucrurile să funcționeze într-un ritm mai organizat, dar și mai alert, reușind să-i mobilizezi și pe ceilalți. Vei rezolva chestiuni bune legate de planul profesional, vei atrage de partea ta persoane influente.

 


Capricorn

Așteptă-te la fiverse întâlniri, cu persoane speciale sau care joacă un rol semnificativ în viața ta sau în această etapă a vieții. Aceste persoane îți vor oferi sprijinul, te vor ajuta să găsești răspunsurile la unele întrebări care te macină, să rezolvi unele probleme. Lasă orgoliul deoparte și acceptă ajutorul care ți se oferă.

 


rsător

Este esențial să fii prezent, să trăiești cu gândul la ce ai acum, la persoanele care te înconjoară sau care fac parte din viața ta. Ai nevoie de unele lecții, de anumite conștientizări, dar nu te agăța de trecut, nu te victimiza, fii atent la amintirile pe care le lași să te învăluie azi.

 


Pești

Pot avea loc unele schimbări pe ultima sută de metri, unele transformări neașteptate, te poți confrunta cu unele provocări, iar sfatul astrelor pentru azi este să cauți calea de mijloc, să încerci să readuci echilibrul, indiferent de ce sector ar fi vorba.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here