Horoscopul zilei: 7 februarie 2023

 

Berbec

Sunt bine aspectate azi legăturile cu actele, cu tehnologia, comunicarea în scris, precum și interacțiunile cu autoritățile. Poți negocia, fiind favorizate vânzările, investițiile, dar și anumite decizii legate de bunuri materiale. Poate fi nevoie să faci unele drumuri neașteptate.

 


 

Taur

E nevoie de pragmatism azi, de atenție, de maturitate, de concentrare și analiză. Dacă ești răbdător și știi să acționezi la momentul potrivit, succesul îți va surâde, susțin astrele. Nu te grăbi nici să tragi o concluzie, să pui o etichetă, să cataloghezi până nu ai toate elementele, informațiile.

 


Gemeni

S-ar putea ca lucrurile să fie schimbătoare azi, anumite planuri să fie anulate sau amânate, să îți fie încercată răbdarea, rezistența la stres, atitudinea în fața unor răsturnări de situații. Cel mai bun sfat este să nu te descurajezi, să nu cauți să controlezi lucrurile, să le iei treptat.

 


 Rac

Sunt favorizate ședințele, discuțiile de grup, lucrul în echipă, colaborările, asocierile. Căuți soluții și ții cont de părerile și ideile celorlalți, iar acest lucru va fi chiar apreciat azi și te va duce către o nouă direcție, mai bună, mai avantajoasă. Fii atent la semne, indicii, la persoanele care îți apar azi în cale.

 


Leu

Ziua de azi este despre conexiuni, drumuri, descifrări, despre a rezolva anumite chestiuni, care țin atât de sectorul relațiilor, cât și de sfera vieții interioare. Pot ieși la iveală anumite nemulțumiri, frici și e nevoie să le discuți cu cineva de încredere. Cine ar fi persoana care te-ar putea ghida în acest sens?

 


Fecioară

Ești în mare formă, dai dovadă de energie, de perseverență, ești eficient în tot ceea ce faci în interacțiunile cu ceilalți. Dacă apar unele conflicte, știi cum să le aplanezi, chiar dacă cineva îți va peste cap unele planuri. Atenție la detalii, te sfătuiesc astrele.

 


Balanță

S-ar putea să fie nevoie să reiei, să refaci anumite lucruri, să repari erori, să revezi, să rearanjezi,să  reorganizezi. Ai multe idei, intenții bune, ești volubil, știi să te faci plăcut, să fii un bun ascultător în discuții. Sun favorizate relațiile profesionale, asocierile, grupurile.

 


Scorpion

Ai parte de o zi deosebit de bună atunci când va fi vorba despre afirmare personală, despre a ieși în față cu ceva, despre a fi în lumina reflectoarelor. Știi să-ți scoți așii din mânecă, să-ți scoți avantajele la inaintare, să te foloșești de toate acele informații și resurse acumulate pînă în prezent.

 


Săgetator

Anumite evenimente prin care trec cei din jurul tău te-au cam agitat, iar azi vei căuta să te distanțezi de problemele din exterior și să te focusezi pe cele care te preocupă pe tine în mod direct, pe care poate le-ai amânat doar pentru a le face celorlalți pe plac. Găsești soluții,ai strategii de acțiune, lucrezi bine singur.

 


Capricorn

Ca să fii productiv azi e nevoie să te aliezi cu alte persoane, să lucrezi în echipă, dar este esențial să fii atent în ce parteneriate intri, cui îi oferi anumite informații sau în cine te încrezi. În plus e nevoie să te organizezi cu adevărat, să ai o agendă bine stabilită, să nu acționezi haotic.

 


rsător

Lucrurile sunt deosebit de avantajoase azi în sfera comunicării, indiferent de ce formă ar avea aceasta, cât și în ceea ce privește relația cu străinătatea, cu persoanele aflate la mare depărtare, cu culturi sau viziuni diferite. Fii atent la contracte, semnături, rapoarte, verifică hârtiile care îți vin azi în mână.

 


Pești

Reușești să pui în aplicare anumite idei, să implementezi anumite planuri ce țin de ambițiile tale profesionale, de afaceri, de unele proiecte și parteneriate. În sectorul familiei ar fi bine să fii mai răbdător cu cineva mai tânăr, cu mai puțină experiență sau aflat într-o dilemă și are nevoie de suportul tău.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here