Horoscopul zilei: 7 august 2022

 

Berbec

Poți să observi cu mare acuratețe realitatea, vezi dincolo de măști, de ambalaje, de ceea ce ce se prezintă. Este un moment bun să te lași ghidat de instincte, de ceea ce simți, fie că este vorba despre o chemare, o premoniție, un vis sau simți cum rezonezi cu ideea unei persoane.

 


 

Taur

Astăzi s-ar putea să te afli în lumina reflectoarelor. Toată lumea va dori ceva de la tine și va fi nevoie să folosești multe resurse astfel încât să-i mulțumești pe toți. Dar oare e nevoie să-i mulțumești pe toți sau cel care trebuie să fie mulțumit de finalul zilei să fii chiar tu? Alegerea îți aparține!

 


Gemeni

Cuvintele cheie pentru această zi sunt: ordine, seriozitate, maturitate, dar și luciditate în toate sferele vieții. Este o zi interesantă dacă te vei gândi în special la viitor, la ideile pe termen lung. Voi ieși la iveală unele chestiuni din trecut, unele dorințe mai vechi. Ești oare acum pregătit să le urmezi?

 


 Rac

Astăzi sunt posibile tot felul de discuții, de destăinuri, de explicații, de împărășiri. Ești mai deschis, mai sociabil, mai dornic să te apropii de ceilalți, dar și să te eliberezi de anumite poveri. S-ar putea să fie nevoie să lupți la un moment dat pentru drepturile tale, pentru ca să-ți impui punctul de vedere, să te afirmi.

 


Leu

Astăzi vei prefera să stai cuminte în banca ta, să privești în jur și să observi. Ești dornic de liniște, să stai departe de conflicte, nu vrei să ții apărarea niciunei dintre părți. Este un cadru astral bun pentru a ieși în natură, pentru o drumeție, o scurtă escapadă, cât și pentru pasiuni, hobby-uri.

 


Fecioară

Este important să te relaxezi, să stai departe de bârfe, de conflicte, dar și de activitățile mult prea dinamice. Ai nevoie să te detașezi, să te odihnești, să faci o introspecție a ultimelor zile. Preocupă-te mai mult de familie, de casă, de chestiunile domestice.

 


Balanță

Vei fi mediatorul de serviciu pentru toți, vei căuta să-i împaci pe toți, să le oferi soluții, idei și să-i ajuți să-ți găsească răspunsurile dorite. Lasă reproșurile și orgoliile deoparte, te sfătuiesc astrele,  și pregătește-te să-ți faci treaba de prieten, de suport, de terapeut, dacă va fi cazul.

 


Scorpion

Este important să-ți ții emoțiile sub control, chiar dacă vei simți ceva mai multă presiune pe umerii tău, te sfătuiesc astrele. E nevoie să discerni între cei care îți oferă adevărul și cei care nu sunt tocmai sinceri, cei careu au nevoie reală de ajutorul tău și cei care doar își urmăresc interesul personal, fără a se gândi și la binele celor implicați.

 


Săgetator

Astăzi vei reuși să atragi multă atenție și energie pozitivă asupra ta. Nu este cea mai potrivită zi pentru a te avânta în noi sarcini, proiecte, pentru a-ți asuma noi responsabilități, pentru a începe noi capitole, de aceea nu lua decizii pe termen lung.

 


Capricorn

Astăzi ești tentat să asculți toate bârfele și zvonurile din jur, nu neapărat din curiozitate, cât mai mult din dorința de a te înconjura de oameni, de a face parte dintr-un grup, de a socializa. Sunt bine aspectate evenimentele sociale, de aceea dacă primești o invitație să participi la o petrecere, la întâlnire ar fi bine să nu o refuzi.

 


rsător

Recomandarea astrelor este să-ți mai temperezi avântul, să faci lucrurile într-un rimt mai lent, mai cumpătat. Este o zi bună pentru a detașa de probleme, pentru a te bucura de natură, de plimbări, de o discuție de suflet. Ar fi bine să eviți discuțiile legate de bani, dacă nu-ți dorești dureri de cap.

 


Pești

Astăzi lucrurile par mai sensibile la capitolul familiei, simți anumite presiuni din exterior, simți că nu poți lăsa lucrurile așa cum sunt, că trebuie să faci ceva pentru a ajuta pe cineva drag ție. În plus, azi ești și mai emotiv, dar și mai atent la semnele și mesajele primite din jurul tău.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here