Horoscopul zilei: 6 octombrie 2022

 

Berbec

Este un moment bun pentru a-ți consolida poziția la locul de muncă. Simți nevoia să-ți exprimi punctul de vedere ferm și cu încredere, să ceri anumite drepturi, ba chiar și răspunsuri. Sunt bine aspectate și interacțiunile cu superiorii, cu autoritățile.

 


 

Taur

Nu este cea mai potrivită zi pentru decizii majore, ci mai curând pentru a face un pas în spate și pentru a analiza lucrurile și evenimentele. Simți nevoia să te detașezi, să fii mai mult observator decât peersoana care acționează, cauți să cercetezi, să afli informații.

 


Gemeni

Sunt bine aspectate surprizele, evenimentele neașteptate, dar plăcute, cu finalitate interesantă. Sunt favorizate interacțiunile cu prietenii, cu rudele, dar și tot ce ține de comunicarea prin intermediul tehnologiei. Sunt posibile reuniuni cu persoane apropiate sau întâlniri romantice.

 


 Rac

Preferi să muncești azi individual și dacă este posibil, cât mai puțin în echipă. Știi să te organizezi foarte bine, ai un ritm mai rapid de a acționa, ești mai decis în mișcări, mai focusat, mai eficient. Este mai bine să muncești azi independent și pentru că la capitolul comunicării nu ești cel mai vorbăreț.

 


Leu

Este o zi bună pentru a participa la evenimente sociale, mai ales dacă este vorba despre un grup de persoane cu care rezonezi. Ești atent la interacțiunile de azi, îți place să schimbi informații și păreri, dar îți alegi cu atenție interlocutorii. Sunt bine aspectate și achizițiile avantajoase.

 


Fecioară

Simți că nu mai este cazul să te întorci la planurile vechi, că este timpul să-ți îndrepți atenția spre lucruri noi, inovative, diferite, îndrăznețe. Este un moment excelent pentru tot ce ține de dezvoltare, de evoluție, de avansare, cucerire.

 


Balanță

Este un moment bun să te concentrezi asupra imaginii publice, să-ți repari reputația, să te arăți lumii, să-ți folosești abilitățile. Evită bârfele și zvonurile, mai ales dacă au legătură cu persoane pe care le cunoști de mult timp. Nu împărtăși prea multe informații personale. Bazează-te pe intuiție!

 


Scorpion

Este o zi potrivită pentru a învăța ceva nou, util sau pentru a-ți reîmprospăta cunoștințele acumulate anterior. Poți restabili unele legături mai vechi, dar încearcă să te rupi de unele nemulțumiri mai vechi. Este un moment prielnic pentru a purta o discuție clarificatoare cu partenerul de viață sau cu cineva foarte apropiat ție.

 


Săgetator

Ai parte de o zi liniștită și te poți concentra auspra unor idei mai vechi pe care să le dezvolți fără a fi presat de timp sau de anumite împrejurări. Poți clarifica anumite aspecte, poți înțelege unele nuanțe, poți găsi răspunsuri bune atât pentru tine, cât și pentru ceilalți.

 


Capricorn

Dai dovadă de concentrare, de maturitate, dar și de echilibru. Ar fi bine să amâni discuțiile ce țin de planurile pe termen lung și să te concentrezi pe lucrurile care se desfășoară acum sau care au cam rămas în urmă și trebuie definitivate cât mai curând.

 


rsător

Comunică azi cu răbdare și împrăștie energie pozitivă în jurul tău și lucruri minunate și se vor întoarce în schimb. Este o zi carmică, o zi în care s-ar putea să culegi unele roade, dar și să plantezi alte semințe, susțin astrele.

 


Pești

Ești determinat să convingi azi, să-ți susții punctul de vedere. Abordarea ta este una salutată de astre, mai ales pentru că dai dovadă de echilibru. Sunt bine aspectate relațiile cu colegii, cu colaboratorii, sunt posibile noi conexiuni cu persoane cu care ai împărtăși aceleași interese și valori.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here