Horoscopul zilei: 4 ianuarie 2021

 

Berbec

Este un cadru astral bun pentru a lura cu hartiile, pentru a clarifica anumite lucruri legate de acte, de contracte, de rapoarte. Poti descoperi erori, poti face ordine. Este un moment prielnic sa analizezi, esti atent la detalii, dai dovada de concentrare, iar acest lucru te va ajuta si in sfera finantelor.

 

 


 

Taur

Comunici din plin astazi si este bine aspectat sectorul dialogului cu autoritatile, cu persoane din functii cheie. Este nevoie sa fii ferm, dar si diplomat in acelasi timp. Este un cadru astral bun pentru munca in echipa, dar si pentru colaborari, asocieri, noi parteneriate.

 

 


Gemeni

Te implici in activitati sau sarcini care ii ajuta pe ceilalti, intr-un proiect de sustinere a cuiva. Simti nevoia sa ajuti, sa oferi sfaturi, sa fii ghidul cuiva. Fii atent daca nu cumva cineva din familia extinsa sau dintre prieteni are nevoie de suportul tau, te indeamna strele.

 

 


 Rac

Fii corect astazi, respecta regulile, nu exagera. Pe de alta parte trecutul incearca sa-si faca loc in prezentul tau, poate este vorba despre o ruda mai indepartata, un fost iubit, un prieten cu care nu ati mai discutat de mult si care incearca sa reia legatura cu tine.

 

 


Leu

Astazi este despre comunicare, adevar, informatii, vesti, zvonuri. Este o zi placuta pentru a te pune la curent cu ceea ce fac cei din jurul tau, fie ca este vorba despre colegi, prieteni, cunostinte, parteneri, colaboratori. Esti plin de energie si te implici cu bucurie in tot felul de discutii.

 

 


Fecioara

Astazi nu este despre a lua decizii, ci despre a te gandi, a analiza, a cauta strategii, a planifica, a organiza, mai ales daca este vorba despre sectorul muncii. Pot veni unii bani cu intarziere sau poate ca unele informatii de care ai nevoie intarzie sa apara.

 

 


Balanta

Vin anumite sarcini si responsabilitati in plus, astfel ca te vei trezi cu o lista cam lunga cu tot felul de treburi de facut. Astrele te indeamna sa nu panichezi, sa-ti prioritizezi cat mai bine sarcinile. In plus, vei observa ca ti se vor crea niste oportunitati extraodinare, gratie acestor noi saricni.

 

 


Scorpion

Astazi esti cam impulsiv, treci de la o stare la asta si s-ar putea sa nu transmiti cele mai pozitive mesaje sau sa superi pe cineva. Este o zi mai delicata emotionala, dar poti face fata, daca vei incerca sa fii mai rabdator si mai calm. Sunt favorizate drumurile, calatoriile, vizitele, deplasarile.

 


Sagetator

Sunt posibile unele intalniri, sedinte, reuniuni. Este un moment bun pentru aspectele legate de prietenii, de colegi, de grupuri. Se imbunatatesc anumite relatii, devin mai stabile. Sunt posibile unele discutii profunde, de suflet. Sunt favorizate aspectele legate de parinti si copii.

 

 


Capricorn

Este un cadru astral fascinant pentru tot ce tine de spiritualitate, vindecare, intelegere, filozofie. Iti asculti intuitia, lasi Universul.sa te ghideze, fara a mai avea tendinta sa controlezi tu totul. Este o experienta deosebita pentru tine, spun astrele.

 

 


Varsator

Te preocupa sarcinile si aspectele legate de camin, de familie. Astazi esti omul care va actiona, dar si care ii va mobiliza pe toti! Vei dirija anumite sarcini, vei insista sa fii urmat si vei reusi sa influentezi, sa convingi.

 

 


Pesti

Semnul tau zodiacal se afla in sfera marilor viziuni, iar astazi esti mai atent la valori si principii. Incerci sa pastrezi un echilibru intre sfera muncii si viata ta personala, sa delimitezi, ba chiar sa vii cu unele solutii transante.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here