Horoscopul zilei: 4 decembrie 2021

 

Berbec

Astăzi este despre grup, despre colectivitate, despre munca în echipă. Este un cadru astral minunat pentru a lăsa toate acele mici griji deoparte și pentru a te focusa pe binele comun, pentru a-ți canaliza atenția asupra unui obiectiv mai mare, de pe urma rezultatelor cărora să aibă mulți de beneficiat. Despre ce este vorba?

 


 

Taur

Alegi să te ocupi de problemele mai vechi, cele pe care le-ai tot amânat sau pentru care anu ai avut resursele necesare. Simți că trebuie să rezolvi acum lucrurile, chiar dacă va trebui să rămâi peste program la serviciu sau să stai până târziu să finisezi treburile de acasă.

 


Gemeni

Astăzi este despre aflarea adevărului, despre conștientizare, despre găsirea informațiilor sau elementelor care au lipsit din ecuație. Dai dovadă de curaj, de consecvență, de determinare, nu mai accepți să stai deoparte, după cortină. Nu apleca urechea la bârfe, verifică informațiile, te îndeamnă astrele.

 


 Rac

Astăzi este despre prietenie, despre colegialitate, despre a vâsli împreună în aceeași barcă, în aceeași direcție, pentru a ajunge la țărmul dorit de toți. În ceea ce privește un capiotol, o etapă, poți spune că ai ajuns într-un punct în care poți zice că e timpul să culegi roadele, să urmărești rezultatele. Despre ce este vorba?

 


Leu

Ai parte de o zi oscilantă din punct de vedere emoțional, ești ba vesel, ba trist, ba entuziasmat, ba plictisit. Ceea ce te preocupă azi ține mai mult de sectorul financiar. Ai anumite plăți sau cumpărături de făcut, iar sfatul astrelor pentru azi este să analizezi foarte bine alegerile făcute azi sau planul pe care-l încropești.

 


Fecioară

Eset un cadru astral bun pentru a te ocupa mai mult de familie, de relațiile cu copiii, cu părinții, frații. Ai nevoie să te înconjori de afecțiunea celor dragi, să îți satisfaci nevoia de apartenență, dar și dorința de a oferi atenție celor speciali din viața ta. Sunt posibile drumuri, sunt bine aspectate planificările, organizările, vizitele.

 


Balanță

Ai nevoie de liniște, de confort și cauți să te detașezi. Te vei comporta cu mare grijă azi. Urmezi regulile, instrucțiunile, normele, ești corect și cauți să nu depășești nicio limită, să nu treci peste granițe, de orice fel. Cauți calea de mijloc și nu prea te implici în conflictele care nu te vizează.

 


Scorpion

Cu toată nevoia ta de control și toată încrederea pe care ai afișat-o în ultima perioadă s-ar putea să descoperi că azi nu prea știi încotro să o apuci sau ce decizii să iei și să ai nevoie de ajutorul sau sfatul cuiva de încredere, ba poate chiar să redirecționezi o problemă, să lași pe altcineva să aleagă, să decidă, să rezolve.

 


Săgetator

Dai atent la semne, la indicii, la adevăruri pe care poate până acum nu le-ați observat sau nu le-ai analizat cum trebuie. Este un cadru astral prielnic pentru a te elibera de anumite aspecte ce țin de trecut și care nu lasă să acționezi așa cum îți dorești. Poate primești o confirmare, o aprobare sua poate pur și simplu ai mai mult curaj să te delimitezi de acestea?

 


Capricorn

Dai dovadă de curiozitate și s-ar putea să ai tendința să tragi cu urechea, să te apleci la zvonuri, iaer acestea să te influențeze poate chiar fără să-ți dai seama. Fii mai cumpătat în alegeri, pentru că poți exagera cu deciziile luate la cald, nedigerate, neverificate. Este un moment bun să daci un pas în spate și să ceri mai mult timp, să amâni unele decizii.

 


rsător

Este un moment bun pentru a planifica unele deplasări, unele vizite sau poate chiar călătorii, vacanțe. Este un cadru astral prielnic pentru a te parteneria, pentru colaborări. Fii atent la achiziții, la ce cumpărături faci azi, la ce decizii financiare iei, pentru că poți lua unele decizii în pripă pe care ulterior să le regreți.

 


Pești

Te gândești la binele tuturor celor cu care interacționezi. Azi dai dovadă de înțelepciune, de generorizate, empatie și te gândești mai mult la viitor, la rezultatele pe termen lung. Lasă orgoliul deoparte, lasă concurența și competiția deoparte și concentrează-te asupra efectelor frumoase de care pot beneficia toți.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here