Horoscopul zilei: 31 octombrie 2021

 

Berbec

Astăzi fii mai atent la semne, indicii, premoniții, vise. Ai capacitatea de a vedea dincolo de aparențe. Ține cont de trăirile și de ce îți dictează intuiția. Este un cadru astral prielnic pentru aspecte ce țin de spiritualite. Sunt avantajate discuțiile profunde, deschise, de suflet.

 


 

Taur

Astăzi este despre comunicare, despre relații, despre planurile de viitor. Cauți adevărul, dai jos unele măști sau forțezi unele situații astfel încât să vezi dincolo ceea ce ți se prezintă, să apară realitatea netrucată, să afli informațiile netrunchiate, spun astrele.

 


Gemeni

Ești plin de energie și ai parte de o zi activă, de aceea sunt bine aspectate întâlnirile cu prietenii, deplasările, vizitele, călătoriile, precum și activitățile de grup. Nu neglija evenimentele de familie, invitațiile primite de la rude cu care nu te-ai mai văzut de ceva timp. Dacă ai posibilitatea să iei în natură, să faci plimbări prelungite, atunci astrele te încurajează să nu le eviti.

 


 Rac

Ai grijă la comunicare astăzi, pentru că se pot naște foarte ușor unele conflicte, fără să te aștepti. Anumite mesaje ambigue, unele informații auzite pot crea spații propice pentru discuții care nu-și au rostul. Fii mai atent cu ceilalți, mai atent la emoțiile și sensibilitățile celor cu care vei interacționa.

 


Leu

Păstrează echilibrul și lucrurile vor rămîne  liniștite astăzi. Cineva încearcă să-și impună punctul de vedere, iar tu s-ar putea să fii reactiv, să scoți la iveală nevoia de corectitudine, să se manifeste simțul dreptății. Atâta timp cât vei juca rol de mediator, lucrurile vor fi în regulă, dar dacă vei avea tendința de a exafgera, de a face din tânțar armăsar, atunci astrele te avertizează să suporți consecințele.

 


Fecioară

Astăzi este despre studiu, despre meditație, despre planificare, despre dezvoltarea ta personală. Ești mai dornic de cunoaștere, de aceea te vei dedica lecturii, discuțiilor cu cineva care este un cunoscător al domeniului care te interesează. Cercetezi, analizezi, întrebi, asculți.

 


Balanță

În această zi petreci mai mult timp în solitudine, ai nevoie de liniște, de a te detașa de grijile cotidiene, de a-ți urmări gândurile, trăirile. S-ar putea să nu faci mari lucruri azi, dar această lipsă a activităților să fie extrem de benefică pentru starea ta de spirit, cât și pentru sănătatea ta fizică. Sfatul astrelor: somn și meditatie.

 


Scorpion

Sunt avantajate evenimentele sociale, invitațiile, vizitele, escapadele. Este un cadru astral minunat pentru a reîmprospăta unele relații de prietenie, precum și pentrun a te apropia mai mult de partenerul romantic sau de o persoană care ți-a trezit de ceva timp interesul. Dai dovadă de carismă, ești mai pasional, mai sentimental.

 


Săgetator

Astăzi este despre trecut, despre vindecarea unor răni, despre rezolvarea unor conflicte. Fii mai atent la detalii, la anumite acte. Verifică acuratețea informațiilor care ajung astăzi la tine. Este un cadru astral bun pentru legătura cu străinătatea. Dai dovadă de înțelepciune și nu te lași influențat de ideile celorlalți.

 


Capricorn

Ai unele lucruri de rezolvat cu o anumită persoană, iar astrele te sfătuiesc să nu amâni acest lucru, să cauți să clarifici acum, când apare ocazia. De asemenea, este un cadru astral bun pentru a-ti oferi unele recompense, pentru a-ți face unele mici bucurii, cât și pentru cumpărături.

 


rsător

Poți primi o sarcină, o responsabilitate în plus, poate apărea ceva pe neașteptate și vei simți tu nevoia să preiei, să-ți asumi. Este un cadru prielnic și pentru a petrece mai mult timp cu familia, preocupat de treburile legate de cămin, de părinți, de copii. Poți să descoperi că anumite situații apar mai mult pentru a te testa, a te verifica, fie că este vorba despre ideile, principiile sau convingerile pe care le ai.

 


Pești

Cauți mai mult căldura, intimitatea, pacea. Sfatul astrelor este să ai mai mult grijă de tine, de sănătatea ta. Și nu este vorba doar de somn mai mult, ci de activități care să te ajute să te destresezi, inlcusiv mai multă mișcare, mai mult timp în aer liber, în natură. Sunt favorizate și întâlnirile cu prietenii, cu cei din familia extinsă.

 

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here