Horoscopul zilei: 30 mai 2023

 

Berbec

De unde această vehemență și aceste idei fixe? Ești mai rigid, mai conservator, mai pragmatic, mai greu de scos din tipare, iar azi s-ar putea să te lovești de păreri diferite asupra lucrurilor, cumva mult mai deschise. E nevoie să cauți să fii mai flexibil, chiar dacă prea ușor nu-ți va fi în primă fază.

 


 

Taur

Focusul de azi este pe sfera resurselor. S-ar putea să ai sentimentul de progres, de succes. Ceva începe să meargă, începi să înaintezi, să prinzi o anumită viteză, faci un pas înainte, fie într-un proiect, și cu o sarcină, fie într-o relație. Ești entuziasmat să treci într-o etapă următoare.

 


Gemeni

S-ar putea să simți nevoia de a schimba mediul, anturajul, grupul din care faci parte. S-ar putea să iei în calcul o nouă colaboare. Chiar dacă va fi temporară această schimbare, tot simți că e necesar să o ai. Sunt favorizate deplasările, poți organiza o vacanță, o escapadă pentru o perioadă apropiată.

 


 Rac

Cel mai bine îți poți controla propriile acțiuni. Astăzi toate acele sarcini individuale vor fi duse până la bun sfârșit, pentru că vei ști să-ți gestionezi timpul, resursele, vei ști cum să te concentrezi asupra fiecărei activități, în timp ce unele dintre cele pe care le vei aborda în grup vei observa că nu sunt la fel de bine făcute, că nu prea și-a asumat nimeni responsabilitatea 100% asupra fiecărei sarcini în parte.

 


Leu

Faci planuri de viitor, dar deocamdată ar fi bine să nu le împărtășești cu ceilalți. La ușa ta bate o oportunitate, dar ești atent să deschizi ușa? Este o energie mai jucăușă azi, te învăluie o energie de expansiune, de descoperire, de cunoaștere. Te poți arunca în aceste experiențe, atâta timp cât ții cont de norme, de reguli, te atenționează astrele.

 


Fecioară

S-ar putea să vină unele vești sau mesaje care te vor pune pe gânduri, îți vor amâna unele proiecte, planuri. Aveai anumite așteptări, dar acestea nu prea par a se materializa. Unele perspective par mult prea îndepărtate, de aceea vei lua în calcul să accepți unele schimbări.

 


Balanță

Te preocupi mai mult pe ceea ce are nevoie sufletul tău, pe ce emoțiii trăiești. Te focusezi azi mai mult pe sfera familiei, căminului. Poți iniția unele discuțiii legate de un proiect comun, dar în care fiecare trebuie să-ți asume un rol și să-l ducă la bun sfârșit. Ai nevoie de aprobarea, susținerea celor dragi.

 


Scorpion

Nu cumva ai agenda mult prea încărcată? Nu cumva ți-ai asumat prea multe? Sunt anumite activități în care te vei trezi că trebuie să te descurci singur, că nu prea ai pe cine să te bazezi sau cui să-i ceri suportul. Este posibil să te trezești azi și cu unele critici, să trăiești sentimentul de neputință, să simți că nu ai toate resursele de care ai nevoie. Secretul?Să prioritizezi cu mare atenție sarcinile chiar de la început!

 


Săgetator

Ai mult azi de lucru, sunt mai multe sarcini adunate, restante. S-ar putea să resimți și presiunea unui termen limită. Pică anumite măști, iese adevărul la suprafață. Fățărnicia unor astăzi nu-ți mai are rostul, pentru că se vor cerne lucrurile. Urmează-ți intuiția! Acesta este cel mai bun sfat pentru azi.

 


Capricorn

Încep să apară vești din tot felul de direcții, se actualizează informațiile, mai ales vin unele la care nu aveai acces. Vei lucrurile diferit, ți se aștern parcă toate în fața ochilor. Vin unele răspunsuri restante, vin detalii importante pentru mersul unor planuri, se anunță unele întâlniri benefice.

 


rsător

Principiul zilei după care te vei ghida azi este ”mai bine tac și fac”. Până nu ai conturat ideile pe care le ai în minte, planurile care îți vin, preferi să nu le expui și în fața celorlalți, ai nevoie să le mai stărui asupra lor, să le mai cizelezi. Poți să acumulezi niște informații, trasezi unele direcții, practic faci pregătirea din umbră.

 


Pești

Ești mai pragmatic, dar și mai cicălitor azi, mai pus pe a verifica fiecare detaliu, pe a săpa după tot felul de dedesubturi, secrete, mistere. Cauți să respecți regulile, dar ești cumva mult prea setat sî urmezi șaboanele, tiparele. Nu cumva exagerezi?

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here