Horoscopul zilei: 3 decembrie 2022

 

Berbec

Comunicarea te poate ajuta să rezolvi mai multe chestiuni azi. Sfera relațiilor se poate îmbunătăți vizibil grație talentului tău oratoric. Caută totuși să joci corect în relația cu ceilalți, să nu încerci să-i influențezi prea mult dacă au luat deja anumite decizii și sunt împăcați cu acestea.

 


 

Taur

Astăzi te vei baza mult pe intuiție, pe clarviziune, pe ce simți, pe ce îți spune sufletul și conștiința. Este o zi în care poți afla informații foarte bune privind unele planuri de viitor pe care le ai, privind o strategie de viață. Fii mai atent la mesajele primite azi, te sfătuiesc astrele.

 


Gemeni

Poți rezolva ceva legat de bani, poți găsi o ofertă, poți achiziționa ceva la un preț bun. Te preocupi mai mult de aspecte ce țin de cămin, de anumite îmbunătățiri în spațiul tău. În plan sentimental te vei centra mai mult asupra unor chestiuni ce sunt importante pentru partenerul tău, vei ști să oferi afecțiune, să asculți.

 


 Rac

Se pot schimba anumite lucruri poate chiar fără să realizezi. Astăzi este despre destin, despre spiritualitate. E nevoie să fii autentic, corect, atent cu ceilalți, atent la propriile senzații și gânduri. Te poți aștepta la o întâlnire carmică, specială, la o discuție profundă, eliberatoare, aducătoare de claritate.

 


Leu

S-ar putea să se încheie un capitol în curând și să mai faci demersuri azi în acest sens, să renunți treptat la ceva, să mai clarifici. Recomandarea astrelor este să fii pregătit să schimbi ceva în viața ta, să renunți la un obicei sau o convingere care te ține pe loc.

 


Fecioară

Ar fi bine să te preocupi mai mult de propria sănătate. Este o zi bună pentru a face unele schimbări legate de stilul tău de viață,poți să adopți un stil alimentar mai sănătos, să te informezi mai mult, să procuri mai multe alimente nutrititive și să te eliberezi de cele care sunt tentații nesănătoase.

 


Balanță

Astăzi este despre tine, despre dorințele și nevoile tale. Simți nevoia să te răsfeți, să-ți acorzi atenție. Este un moment bun să te ocupi de anumite îmbunătățiri legate de aspectul tău fizic, ba poate chiar să faci unele cumpărături în acest sens, spun astrele. Este un cadru astral prielnic să-i răsfeți cu ceva și pe cei dragi.

 


Scorpion

Ești mai interesat și preocupat de tot ce ține de cămin, de la treburile gospodărești, până la a te cuibări cât mai confortabil și a te relaxa în mediul tău. Ai nevoie să te detașezi, să te gândești și la altceva decât ai făcut-o în ultimele zile sau chiar mai bine. Arta te paote ajuta în acest sens, îți poate aduce cele momente de pauză mentală.

 


Săgetator

Sunt bine aspectate vizitele, întâlnirile și drumurile. Ești mai deschis să porți anumite discuții mai delicate cu cei din familia extinsă. Poți primi unele informații interesante, care te vor pune pe gânduri, care te vor ajuta să completezi un ”puzzle” cu mai multe elemente lipsă.

 


Capricorn

Cauți azi frumosul, confortul, relaxarea, arta. S-ar putea să fii mai boem și în atitudine, spun astrele. Vorbești azi cu pasiune și entuziasm despre tot, ești mai interesat și mai atent la trăirile tale interioare. Și în sectorul amoros vei fi mai dornic să te lași purtat de val.

 


rsător

E nevoie de mai multă diplomație azi din partea ta, dacă nu dorești să te trezești în conflicte sau neînțelegeri nedorite. S-ar putea ca anumite persoane din cercul tău de apropiați să fie mai sensibil, mai vulnerabili, iar tu cumva mult prea direct și tranșant, și astfel pkt erupe unii ”vulcani”, te atenționează astrele.

 


Pești

Este bine să fii atent dacă ceea ce crezi este și adevărat, dacă așa se prezintă realitatea. S-ar putea să ai așteptări diferite de ce acțiuni vor avea ceilalți, s-ar putea să așezi pe cineva pe pediestal și chiar să nu fie cazul, te atenționează astrele. Nu mai construi scenarii, nu mai presupune, ci deschide ochii, lasă filtrele deoparte, observă în jurul tău.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here