Horoscopul zilei: 27 noiembrie 2021

 

Berbec

Nu lua decizii rapide, fără le analiza în cele mai mici detalii, indiferent despre ce sferă a vieții este vorba. Este esențial să ai grijă să nu depășești anumite limite, să nu exagerezi, să nu faci ceva ce ar putea strica, indiferent că este vorba despre o sarcină, un proiect, o situatie, o problemă, o relație.

 


 

Taur

Ți-ai învățat lecțiile în perioada care a trecut, iar acum ești decis să acționezi. Și chiar poți să ai o zi petrcută în forță! Ai multe idei și aventuri de pus în practică, multe sarcini de bifat. Este o zi bună să începi ceva nou, să pornești la drum, orice implică activitate, dinamism. Știi ce ai de făcut, cum anume, care sunt resursele.

 


Gemeni

Astăzi este despre adevăr, dreptate, reguli, norme. Ai vei avea tendința să mediezi, să judeci, să arbitrezi. Ești pus în fața unor situații și trebuie să analizezi lucrurile. Cine apelează la tine știe că vei da dovadă de corectitudine, de pragmatism, de luciditate și că ești imparțial. Azi le arăți și celorlalți unde sunt greșelile, fisurile, ce trebuie modificat.

 


 Rac

Fii atent la gesturile pe care le faci azi, pentru că ești cumva în centrul atenției, ești cercetat, analizat, sub lupă pus. Contează atitudinea fișatp, cât și cuvintele alese, exprimate. Ține cont de bunele maniere, onorează-ți principiile, convingerile, ideile și nu uita să dai dovadă de eleganță.

 


Leu

Ai nevoie de o zi simplă, relaxantă, doar pentru tine, doar a ta. Este un cadru astral bun pentru a te preocupa de hobby-uri și pasiuni, precum și pentru cumpărături, dar nu ce țin de casă, ci mai mult de ceva ce își lipsește ție sau este ceva ce îți dorești de mult. Este impul să-ți oferi acest cadou, te încurajează astrele!

 


Fecioară

Cuvintele care ar descrie cel mai bine această zi sunt: tandrețe, afecțiuni, pasiune, romantism. Ai nevoie să simți emoțiile aduse de iubire, și nu trebuie să fie neapărat vorba despre o relație romantică, aceste emoții pot veni și în urma vizionării unui film de dragoste, a lecturării unui roman, atunci când surprinzi un cuplu de îndrăgostiți care se plimbă prin parc.

 


Balanță

Astăzi simți că trebuie să preiei controlul, să fii cel care ăndrumă, care controlează, care ia deciziile pentru ceilalți, mai ales adacă este vorba despre familie, despre cămin. Este posibil să te trezești că cineva îți face unele mărturisiri, destăinuiri și că așteaptă să-i oferi suportul, dacă nu chiar o soluție.

 


Scorpion

Astăzi este despre studiu, despre acumularea unor noi cunoștințe, îți îmbunătățești unele abilități. Este un moment bun să te bazezi pe experiența acumulată până în prezent, precum și pe cunoștințele celor cu mai multă experiență sau mai în vârstă. Este un cadru astral favorabil pentru împrospătarea unor legături, conexiuni.

 


Săgetator

S-ar putea să descoperi că te lovești de unele amânări, întârzieri, ba chiar să consideri că cineva îți pune bețe în roate, dar sfatul astrelor este să nu iei lucrurile astfel, să fii mai flexibil, să gândești mai pozitiv: nu cumva toate aceste piedici se întâmplă cu un scop? Poate ar fi bine să iei lucrurile exact așa cum vine, fără a forța, fără a insista?

 


Capricorn

Astăzi vezi foarte bine imaginea de ansamblu. S-ar putea să ai un rol de vizionar, de precursor a unor păreri mai revoluționare, mai ingenioase, ești ca un deschizător de drumuri, observi unele oportunități, perspectivele pe termen lung, chiar dacă ceilalț nu vor vedea încă aceste lucruri.

 


rsător

Nu te mai gândi atâta la consecințe, nu-ți mai fă atâtea scenarii, nu mai refuza invitații și propuneri, gândindu-te mereu la lucrurile care ar putea să nu funcționeze, la greșelile pe care s-ar putea să le faci. Și cum ar fi dacă ai greși? Și cum ar fi dacă în urma acelor așa-zise greșeli s-ar naște unele lucruri mai mărețe sau te-ai apropia mai mult de propriile dorințe?

 


Pești

Nu mai aștepta aprobările, calificativele, validările primite din partea celorlalți, ci mai bine te-ai focusa asupra senzațiilor, emoțiilor pe care le simți în urma unor sarcini sau activități în care te implici și care îți plac. Răspunsurile nu sunt în exterior, ci ar trebui să vină din interior, te sfătuiesc astrele.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here