Horoscopul zilei: 26 ianuarie 2023

 

Berbec

Ar fi bine să fii mai atent la semnele și mesajele auzite, citite azi, susțin astrele. Înconjoară-te de persoane care doresc să te ajute, să te ducă într-o nouă direcție, etapă, călătorie și lasă-te ghidat de aceștia. Este un cadru astral bun pentru dezvoltarea ta personală, dar și pentru viața ta socială.

 


 

Taur

Se aliniază astrele, energiile sunt de partea ta și poate fi o zi extrem de bună și productivă în sfera profesională. Fii mai pozitiv, mai deschis și vei atrage experiențe frumoase, benefice de partea ta. Azi poți vorbi deschis despre ideile și ambițiile pe care le ai legate de carieră, de afaceri, de un proiect în care ești implicat.

 


Gemeni

Este o zi potrivită de a gândi diferit, de a ieși din zona de confort, de a gândi ”în afara cutiei”, de a lăsa deoparte convingerile care îți pot limita dezvoltarea, expansiunea. Accepți cu mai multă ușurință elementele noi, este favorizată legătura cu străinătatea, cu noile culturi.

 


 Rac

S-ar putea să fii surprins de ideile care îți vin azi în minte, dar ar fi bine să le alungi, să nu le îndepărtezi, să cauți să fii atent la acestea, să le descifrezi, să le înțelegi semnificația, pentru că vin de undeva din subconștientul tău, pentru că au un mesaj, pentru că e nevoie să le conștientizezi. Ai unele lecții de învățat, ești pregătit?

 


Leu

Astăzi ești centrat pe tot ce ține de siguranță, de stabilitate, de buget și situație financiară, atât cea legată de propriul buzunar, cât și în legătură cu un proiect, cu banii care susțin acest proiect. Și Venus îți va trimite energii frumoase în sfera relațională, de aceea primește-le cu inima deschisă, te îndeamnă astrele.

 


Fecioară

Astăzi este despre forța de muncă pe care o ai, despre deteminarea de care dai dovadă, despre lucrul în echipă și despre încrederea pe care o ai în obiectivul setat. Ești eficient, chiar dacă nu vei urma rutina cu strictețe sau agenda stabilită pentru azi, te asigură astrele.

 


Balanță

Energii frumoase sunt îndreptate azi spre tine și ar fi bine să le primești, pentru că îți pot oferi eficiența de care ai nevoie, îți pot clarifica anumite chestiuni, te pot ajuta să te îndrepți spre țelul tău, te pot ajuta să duci la bun sfârști anumite obiective, atât profesionale, cât și personale.

 


Scorpion

Astăzi este despre creativitate și pasiune, despre a te bucura de lucrurile pe care le întâlnești în drum, despre experiențele prin care treci, oricât de mărunte ar părea acestea la prima vedere. Este un cadru astral bun pentru a încerca o abordare nouă asupra unei probleme mai vechi.

 


Săgetator

Este un moment bun să lași lucrurile deoparte și să te implici în discuțiile cu persoanele cu care te întâlnești azi,să cauți conexiuni profunde, autentice, pentru că astfel poți primi unele informațiii valoroase, poți găsi unele răspunsuri la frământări mai vechi.

 


Capricorn

Suflecă-ți mînecile și apucă-te de muncă! Acesta este îndemnul acestei zile pentru tine. Crezi cu tărie că le poți rezolva pe toate și poți realiza multe dacă vei da dovadă de concentrare și vei munci cu atenție și încredere. Aparent nimic nu te sperie și nu te poate abate de la ceea ce ți-ai setat.

 


rsător

Puterea zilei ținei de intuiția ta sau mai bine spus, dacă îți vei asculta vocea interioară și dacă te vei lăsa ghidat de aceasta. Lucrurile se pot îmbunătăți în sectorul familiei extinse, dacă vei lăsa ca aceste energii să te cuprindă, dar și în sectorul amoros lucrurile pot trece într-o etapă mai frumoasă.

 


Pești

Evenimentele asupra ar fi bine să-ți îndrepți mai mult atenția țin mai mult, pe de o parte, de sectorul familiei și căminului, iar pe de altă parte, de nevoie ta de conexiune, de apropiere, de afecțiune, de apartenență, de comunitate, de liniște sufletească.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here