Horoscopul zilei: 25 septembrie 2023

 

Berbec

Per total, ai parte de o zi plină, cu anumite termene limită și situații neașteptate, dar vei reuși să le duci la bun sfârșit să faci alegeri înțelepte.  Ești deosebit de atent și realist atunci cand va fi vorba despre chestiuni legate de cămin, familie, rude, confort personal.

 


 

Taur

Este un moment prielnic pentru a da startul la ceva. Poți regândi un obiectiv sau un proiect profesional sau să concepi un nou proiect pe termen lung. De asemenea, astrele te sfătuiesc să-ți revizuiești relațiile cu persoanele apropiate și ascultă-le, cu adevărat, nevoile, doleanțele.

 


Gemeni

Cauți să fii cât mai ancorat în realitate, să ai o stabilitate, o baz. Dai dovadă de mult pragmatism, logică, precauție. Ai planuri mari? Atunci ai face bine să acționezi, să-ți sufleci mânecile și să te apuci de treabă, te îndeamnă astrele.

 


 Rac

Sunt posibile discuții sincere, profunde, poți face unele destăinuiri.  Te bucuri de sprijinul colegilor, echipei, a unor prieteni. Ești focusat pe rutina, pe nevoia de armonie, previzibilitate, de familiaritate. Cele mai bune aspecte sunt observate în sfera relației cu familia și pe tot ce ține de creativitate.

 


Leu

Ești focusat pe sfera relațiilor, pe viitor, pe investiții, pe parteneriatele pe termen lung. Faci calcule, modifici, te parteneriezi cu cineva, rupi o legătură cu altcineva. Cu siguranță vei reuși să clarifici azi mai multe aspecte. De asemenea, este cazul să setezi unele obiective, să trasezi limite, să impui unele norme, reguli.

 


Fecioară

Z-ar putea ca azi să apară șansa pe care o așteptai, răspunsul dorit, fie sub forma unei informații, a unei vești, a apariției cuiva care sa te asculte sau pe care să reușești să convingi, să cucerești. Ar fi bine să-ți organizezi cât mai temeinic lista, agenda cu sarcini.  Este un cadru astral care indică o perioadă bună pentru a-ți schimba stilul de viață, spun astrele.

 


Balanță

Esti bun la consiliere, la intermediere. Azi ai raspunsurile la tine, vezi imaginea de ansamblu si reusesti sa ajuti. Este extrem de favorizata sfera comunicarii, de aceea sfatul astrelot este sa te bucuri de toate interactiunile de azi, de schimburile de idei și opinii. Sunt favorizaxte deplasările.


Scorpion

Dai dovada de multa creativitate si intuitie. Esti cu zambetul pe buze si reusesti sa le transmiti o stare de spirit pozitiva si celorlalte persoane cu care vei interactiona. Ar fi indicat să-ți indrepti atenția și asupra sectorului iubirii, relatiei de cuplu, dar și să fii mai atent la cine ar avea nevoie de ajutorul tău.

 


Săgetator

Este o zi in care esti mai sensibil, mai nostalgic, dar si mai intuitiv decat de obicei. Fii mai atent la semne, indicii, premoniții, mesaje ascunse, persoane apărute întâmplător în cale. Este un cadru astral minunat pentru tot ce ține de spiritualitate. Oferi cuvinte calde, incurajari, laude oricui simți că are nevoie.

 


Capricorn

Ai acel filtru care te ajuta sa intelegi cum stau lucrurilor, ai capacitatea să vezi până la orizont, cum s-ar spune. Poti lua decizii pline de fler, de inspirație și poți face si achizitii de succes. Dacă va fi vorba de grup, vei reuși să salvezi unele situatii mai dificile, mai alambicate, ba chiar mai mult de atat, vei intoarce lucrurile in favoarea ta.

 


rsător

O zi buna sa rezolvi mai multe aspecte legate de acte, rapoarte, contracte, dar și pentru a planifica, a aranja, a organiza. Te simti puternic, in forma si ai chef sa faci multe lucruri, dar ar fi bine sa-ti temperezi energia, să fii chibzuit cu ceea ce îți asumi, te sfătuiesc astrele.

 


Pești

Fii mai precaut, mai responsabil si mai deschis la compromisuri, fie că va fi vorba despre chestiuni legate de planul profesional, fie de unele ce țin de sfera vieții personale. Sunt bine aspectate interactiunile cu autoritatile, persoanele aflate in pozitii cheie.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here