Horoscopul zilei: 24 mai 2022

 

Berbec

Astăzi ești într-o formă de zile mari, știi să rămâi focusat pe lucrurile importante, ai capacitatea de a te detașa atunci când este cazul, de a nu lua lucrurile mult prea personal. Știi să gestionezi anumite situații mai tensionante sau unele conflicte, în special legate de cămin, terenuri, proprietăți, moșteniri.

 


 

Taur

Astăzi s-ar putea să fii criticat pentru felul în care te porți, arăți sau gândești și ar fi bine să nu te ții cont prea mult de acestea. Ascultă-ți intuiția și acționează după cum crezi și simți. Nu te lăsa influența de zgomotul de fundal, de fricile celorlați, te sfătuiesc astrele.

 


Gemeni

Este nevoie să apelezi la resursele tale interioare, la capacitățile tale de rezistență, la forța ta, la motivația pe care o ai. Nu lăsa mâinile în jos, nu te îndepărta de scop, de cauză, de obiectiv, rămâi concentrat și ancorat în realitate, ține-te de plan și nu te abate din drum la impedimentele apărute.

 


 Rac

Înarmează-te cu multă răbdare, pentur că poți avea parte de unele limitări, blocaje sau refuzuri legate de ideile pe care le ai, de intențiile și proiectele pe pcare le propui. Notează-ți ideile și ai răbdare în ce context le expui. Sunt favorizate cumpărăturile, poți prinde unele oferte bune.

 


Leu

Este esențial să fii atent la cuvintele pe care le alegi azi, pentru că unele pot fi întoarse împotriva ta, te pot pune într-o lumină mai puțin favorabilă.  Pot apărea unele ocazii de care ar fi bine să ții cont, mai ales în sfera profesională, pentru că te pot propulsa mult către un obiectiv de mult timp dorit.

 


Fecioară

Ești plin de energie, de vitalitate, ai dorința să încerci tot felul de lucruri noi. Poți avea parte și de unele evenimente sau răspunsuri surpriză legate de carieră, de studiu, de un parteneriat. Te bucuri de sprijinul cuiva aflat într-o poziție de conducere, de suportul cuiva cu putere de decizie.

 


Balanță

Astăzi ai parte de o zi bună, comunici eficient, iei decizii importante ce țin de anumite asocieri, parteneriate, alianțe. Dacă este vorba despre o verificare, de o testare, de un control, de un proces la care iei parte, astrele spun că vei avea câștig de cauză, lucrurile se vor așeza de partea ta.

 


Scorpion

Astăzi ar fi bine să fii mai atent la capitolul emoții, pentru că nu ești în cea mia bună formă atunci când este vorba să le gestionezi. Ar fi bine să te limitezi la lucrurile de rutină, la activități pe care știi să le controlezi, să nu faci schimbări majore sau să iei decizii pe termen lung.

 


Săgetator

S-ar putea să fie nevoie să te ocupi de anumite acte, hârtii, rapoarte, poate va fi vorba de anumite aspecte legate de bancă sau de un proces, de chestiuni juridice. Sunt favorizate legăturile cu autoritățile, cu specialiștii, experții, precum și persoanele mai în vârstă.

 


Capricorn

Ai parte de o zi excelentă pentru muncă, pentru a finaliza proiecte începute, dar și pentru a te focusa pentru noi provocări. Ești pregătit pentru orice, dai dovadă de concentrare, determinare și reușești să-i inăsiri și să-i mobilizezi șii pe cei cu care interacționezi, susțin astrele.

 


rsător

Deși ai atât de multe lucruri de făcut, ziua de azi va fi cam dificilă la capitolul a demara și a gestiona tot felul de chestiuni. Ai nevoie să găsești metodele potrivite de a te concetra, de a a prioritiza toate acele sarcini și activități pe care le ai de făcut, altfel ești predispus la greșeli, la amânări inutile.

 


Pești

Ești mai înclinat azi către visare, către o stare de fantezie, de non-implicare în realitate. Atenție însă că această predispoziție a ta poate intra în contradicție cu sarcinile de zi cu zi, cu responsabilitățile pe care le ai față de alte persoane, de aceea este esențial să știi să menții echilibrul între timp pentru ce ”trebuie” făcut și timpul pentru visare.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here