Horoscopul zilei: 21 octombrie 2021

 

Berbec

Astăzi ar fi bine să fii atent la ce se întâmplă în jurul tău, pentru că poți primi vești, poți afla lucruri pe care trebuie să le triezi cu atenție, în același timp fără să le ignori, te avertizează astrele. Înarmează-te cu multă răbdare, pentru că nu vei primi prea ușor răspunsurile pe care le cauți sau confirmările de care ai nevoie. Bazează-te pe tine, pe forțele proprii.

 


 

Taur

Astăzi ar fi bine să te focusezi pe sfera carierei, pentru că vin unele oportunități. Este un cadru astral bun pentru a pune ăn practică ideile pe care le ai, pentru a demara un proiect. Atenție însă, la detalii, la greșelile pe care le fac ceilalți, te sfătuiesc astrele.

 


Gemeni

Ești determinat să te dedici unei noi etape, să ai rezultate deosebite într-o anumită sarcină, anumit obiect, dar sfatul astrelor este să-ți cântărești cu atenție resursele, să nu te epuizezi pentru o himeră. Bineînțeles, acum este momentul să acționezi, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să exagerezi!

 


 Rac

Apare vestea, piesa lipsă dintr-un puzzle. Este o zi bună pentru discuții, pentru clarificări, pentru soluționare unor probleme mai vechi. O zi prielnică pentru a-ți asculta intuiția, dar și pentru a te gîndi la binele general, nu doar la propriile interese. Fii mai atent și la nevoile celor dragi.

 


Leu

Cauți soluții, strategii, idei. Ești inventiv, gîndești diferit, mai puțin conformist. Cu tote acestea, recomandarea astrelor este următoarea: ar fi bine să înveți lecția maturității și responsabilității în relațiile cu ceilalți. Sunt bine aspectate și interacșiunile cu autoritățile.


 

Fecioară

Vrei să fii mereu la curent cu toate noutățile, de aceea ești tentat să apleci foarte ușor astăzi urechea la zvonurile din jurul tău. Este o zi bună pentru socializare, pentru a-ți face noi legături, relații, conexiuni.Se anunță o zi deosebit de bună pentru revigorarea vieții amoroase.

 


Balanță

Se anună o zi armonioasă, cu activități intresante, cu interacțiuni interesante. O zi prielnică pentru a reface, a reconstrui, a reamenaja, a repara, a regîndi, pentru a face schimbări pe termen lung. Sunt favorizate și deplasările, precum și legătura cu străinătatea este bine aspectată.

 


Scorpion

Astăzi este o zi bună să studiezi, să citești, să afli, să dezvolți anumite abilități, precum și să planifici, să organizezi, atât în legătură cu sfera carierei, cît și cu sectorul vieții personale. Sunt favorizate și călătoriile, deplasările, escapadele, vizitele, spun astrele.

 


Săgetator

Astăzi ești curios, vrei să investighezi, să scoți la lumină anumite informații, detalii. Sfatul astrelor este să încerci să analizezi foarte bine înainte să începi să o faci pe detectivul, pentru că lucrurile care pot ieși la iveală s-ar putea să te uimească și pe tine, și să le aducă un disconfort și celorlalți. Cîntărește cu atenție efectele, repercursiunile.

 


Capricorn

Ca să nu fii considerat rece, distant sau neinteresat de cei fac ceilalți, sfatul astrelor este să încerci să te implici în tot felul de conversații, să te arăți preocupat de ce fac alții, de ce păreri au. Ar fi bine să înveți și lecția diplomației în relația cu ceilalți, indifernet că este vorba despre colegi de serviciu, colabăratori, parteneri de afaceri, coechipieri de proiect, rude, prieteni etc.

 


rsător

Pui mult patos în relațiile cu cei din jur, de aceea sfatul astrelor este să încerci să mai domolești acest avânt, această nevoie de-a ta de a ajuta pe toată lumea, de a fi înțelegător cu toții, mai ales când reciproca nu prea este valabilă. Sfatul astrelor este să te pui și pe tine pe primul loc.

 


Pești

Astăzi e nevoie să găsești o metodaă, o strategie, o manieră prin care îi poți dezarma pe toti cei care vor veni spre tine cu anumite convingeri, vești sau informații sau puțin prietenoase sau mai puțin pozitive, menite să te descurajeze mai mult, decât să-ți ofere acea mobilizare de care ai nevoie. Dă dovadă de înțelepciune și ascultă-ți intuiția.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here