Horoscopul zilei: 21 martie 2023

 

Berbec

Azi ai impresia că poți schimba lumea, că poți face orice îți pui în gând. Este o atitudine favorabilă, atâta timp cât nu ajungi la nicio extremă, cât timpt totuși ții cont de realitate, susțin astrele. Este un cadru astral bun pentru o seară romantică, pentru momente de tandrețe.

 


 

Taur

În ceea ce privește sectorul profesional vei face tot posibilul să realizezi sarcinile pe care le ai stabilite, vei fi cel care respectă regulile, termenii, cel care este onest cu toți și toate. Acest lucru nu ar trebui să însemne că trebuie să lași restante alte treburi, mai ales dacă țin de viața ta personală.

 


Gemeni

Este un cadru astral excelent pentru a-ți extinde orizonturile, pentru a studia, a acumula informații favorabile. Nu te suprasolicita, cere și acceptă ajutorul celor din jur. Relațiile cu cei din familie par să capete o nouă dinamică, mai potrivită, mai prietenoasă.

 


 Rac

Poți lua în calcul anumite schimbări ce țin de afaceri, de parteneriate, de viața ta profesională. Ai nevoie de noi resurse, de noi câștiguri. Nu-ți ascunde sentimentele față de o persoană la care ții. Evită tensiunile ce țin de familia extinsă, ai ocazia să aplanezi un conflict mai vechi.

 


Leu

Ai mai multă libertate, mai mult timp pentru a te dedica acelor chestiuni legate de viața ta socială cărora nu prea le-ai acordat atenție. Poți dezvolta legături noi, pot apărea conexiuni neașteptate, parteneriate interesante. Poți descoperi, explora, poți experimenta ceva nou.

 


Fecioară

Fii mai atent la vise, la premoniții, la viziuni, la ce mesaje primești azi. Suspiciunile legate de o situație care te preocupă în ultimele zile pot fi azi clarificate. Chiar dacă ai anumite responsabilități care nu pot fi amânate, sfatul astrelor este să nu-ți neglijezi sănătatea, dieta zilnică.

 


Balanță

Partenerul de cuplu te poate ajuta azi, dacă vei decide să îi spui ce te frământă, ce probleme ai. Nu cumva realitatea nu prea are legătură cu temerile tale? Nu cumva vezi lucrurile într-un mod distorsionat, exagerat? Verifică de două ori informațiile, clarifică, acceptă ajutorul.

 


Scorpion

S-ar putea să fii destul de ocupat azi, să simți că trebuie să le rezolvi pe toate. S-ar putea să dorești rezultate mai rapide în legătură cu o anumită sarcină sau o responsabilitate, de aceea să pui o presiune mai mare pe umerii tăi. Dar oare aceasta este cea mai bună strategie?

 


Săgetator

Ești pacifistul horoscopului azi, ești omul care aduce liniștea, care îi înțelege pe toți și care oferă soluții pline de inspirație, atât în sfera profesională, cât și în cea personală. Ascultă-ți instinctul și nu-i lăsa pe ceilalți să profite de generozitatea ta, de bunul tău simț.

 


Capricorn

Astăzi vei fi între două tabere, vei oscila între două convingeri, două persoane, iar cel mai bun sfat este că nu te arunci să ții partea nimănui. Cel puțin, nu azi. Fii atent la împrumuturi, la ce promisiuni sau oferte ți se fac, la detalii, mai ales dacă este vorba despre acte, contracte, rapoarte, cifre, cerințe.

 


rsător

Azi este despre cunoaștere, adevăr, explorare. Te simți azi pregătit să discuți azi despre un subiect mai complex, mai profund, unul care nu te vizează doar pe tine, dar care te macină de ceva timp. Ai resursele necesare pentru a te deschide, a te elibera, dar și pentru a-ți cere anumite drepturi, explicații, lămuriri.

 


Pești

Ai o atitudine pozitivă, luminoasă, te poți aștepta să petreci azi momente interesante, revelatoare, să ai interacțiuni deosebite, clarificatoare, captivante. Sfera sentimentală este frumos azi conturată, precum și alte relații pe termen lung care sunt importante pentru tine.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here