Horoscopul zilei: 21 ianuarie 2023

 

Berbec

Astăzi este despre familie, pe de o partă, dar și despre a face pace cu tine, pe de altă parte. Ai nevoie să-ți fie readuse aminte anumite lucruri, valori, idei, convingeri, dar și să te eliberezi de anumite credințe. Cei dragi pot avea un rol deosebit în acest proces, spun astrele.

 


 

Taur

Azi te vei ocupa mai mult de cămin, de activitățile domestice și chiar să te simți bine în spațiul tău intim. Sunt posibile unele discuții mai oneste cu cei dragi, poți depăna amintiri, dar și poți organiza o deplasare, o vizită, un drum. Este o zi bună pentru achiziții legate de casă, de familie.

 


Gemeni

Ai parte de o zi bună, primești vești bune, vin informații pozitive, constructive, plăcute. Ești mai creativ azi, de aceea astrele te îndeamnă să le acorzi mai multă atenție pasiunilor, hobby-urilor.  Sfera iubirii poate cunoaște o reactivare interesată, de bun augur.

 


 Rac

Ai nevoie să regândești anumite idei, anumite sarcini șii planuri, și de aceea vei căuta să fii activ din punct de vedere fizic. S-ar putea să fie nevoie să faci curățenie, să repari ceva stricat pe undeva, să așezi anumite lucruri, pentru că nevoia ta de a avea ordine, de a fi lucrurile cât mai clar așezate în jurul tău se va resimți în tot ceea ce vei face.

 


Leu

S-ar putea ca anumite persoane să încerce azi să te influențeze, să te implice mult prea mult sau prea insistent în chestiuni mai personale, iar acest lucru să îți aducă disconfort și chiar o anumită supărare. E nevoie să pui piciorul în prag, să te exprimi, să trasezi anumite limite, te sfătuiesc astrele.

 


Fecioară

Este o zi bună pentru clarificare, acceptare, pentru vindecare. Pot ieși la iveală unele nemulțumiri și frustrări, și ar fi bine să cauți rădăcina acestora, să înțelegi de unde vin. După conștientizare îți poți folosi creativitatea ca să le gestionezi mai bine, susțin astrele.

 


Balanță

Astăzi este despre emoții, despre trăiri, senzații, dar și despre îndrăgosteală, flirt. Îți plac fluturii în stomac, fiorii aduși de prezența unei persoane care te atrage, te stîrnește. Este un cadru astral prielnic pentru a reaprinde flacăra iubirii, dacă ești într-o relație de lungă durată.

 


Scorpion

Astăzi este despre mediere, despre căutarea armoniei, dai dovadă de maturitate, de înțelepciune, de profunzime. S-ar putea să fie nevoie să rezolvi unele nemulțumiri sau conflicte ce țin de familie, de cei dragi, chiar dacă acestea nu te vizează. S-ar putea să fii implicat în anumite discuții fără să-ți dorești acest lucru.

 


Săgetator

Ziua de azi o poți dedica vieții tale sociale, poți merge în vizite, poți stabili unele întâlniri, șuete, reuniuni, poți participa la petreceri. Ești jucăuș, dornic de distracție, de amuzament, dar și de a fi înconjurat de oameni, de a simți energia grupului, susțin astrele.

 


Capricorn

Sunt bine aspectate evenimentele sociale, de aceea ar fi bine să le dai curs, în special în prima parte a zilei. Este un cadru astral bun și pentru lectură, studiu, pentru a aprofunda unele cunoștințe, fie în urma unor discuții interesante, fie citind, ascultând un podcast, o emisiune specială.

 


rsător

Azi vei simți că e nevoie să rezolvi mai multe lucruri, ai energie, dorință de a acționa și mai ales, de a duce la bun sfârșit anumite sarcini, anumite promisiuni, anumite chestiuni care nu te lasă să-ți continui drumul, să te liniștești cu adevărat. Sunt favorizate cumpărăturile și unele deplasări, drumuri.

 


Pești

Cuvintele cheie pentru această zi sunt: echilibru, familie, detașare, eliberare. Ai parte de o zi mai domestică, fără prea multe presiuni, frământări și tulburări. Cauți liniștea, pacea, rutina, lucrurile simple și neapărat nevoia de a te înconjura de cei dragi ție, de cei cu care rezonezi.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here