Horoscopul zilei: 20 martie 2023

 

Berbec

Astăzi simți că ai un nivel ridicat de energie, că poți rezolva cam tot ce îți propui, dar că e nevoie de un plan de acțiune, altfel poți face lucrurile într-un mod haotic, nedorit. Selectează-ți cu grijă și aliații. Vei reuși să îi mobilizezi azi și pe alții, vei avea parte de apreciere în acest sens.

 


 

Taur

Nu este cel mai bun moment pentru a participa la evenimente sociale, pentru că nu ești cea mai prietenoasă persoană. Ai nevoie să te dai puțin la o parte, să te odihnești, să-ți revizui unele sarcini, unele idei, să mai schimbi din convingeri și să mai elimini din stres.

 


Gemeni

Este o zi în care poți atrage tot felul de energii și ar fi bine să le eviți pe cele care sunt mai toxice. Nu lua prea în serios părerile celorlalți, evită bârfele, nu critica pe nimeni, fii atent la detalii, nu te lăsa influențat de supărările altora. Fii autentic, loial propriilor credințe, urmează-ți vocea interioară.

 


 Rac

Nu ai nevoie de artificii, de ambalaje, de activități sofisticate, ba din contra, vei aprecia simplitatea, firescul, previzibilul, normalul și liniștea. S-ar putea să te bucuri mai mult de vizionarea unui film, de o lectura unei cărți, de gătirea unui fel de mâncare decât de cine știe ce activitate de grup sau de o vizită.

 


Leu

Va fi nevoie azi să comunici cu persoane foarte diferite, iar acest lucru îți pate umbri calmul, poate constitui o adevărată provocare pentru buna ta dispoziție. Este o zi bună pentru descoperiri, conștientizări, despre a vedea cu adevărat anumite lucruri la care nu ai avut acces în ultimul timp.

 


Fecioară

S-ar putea să fii mai jucăuș, mai dornic de acțiune, de activități dinamice, de aventură, ba chiar și de flirt. Se anunță începutul unei perioade destul de agreabile pentru tot ce ține de sectorul amoros, de familie, de relații de prietenie. Poți avea claritatea și loialitatea de care ai nevoie.

 


Balanță

Veselia celor dragi va fi cea care te va ține azi în priză, te va motiva, te va mobiliza, îți va aduce acel suflu de care ai nevoie. Azi preiei din dispozițiile celorlalți, din ideile cu care vin alții, din mesajele pe care le auzi, de aceea caută să fii mai selectiv. Ziua îți poate aduce o surpriză ce ține de trecutul tău.

 


Scorpion

Fii onest azi, aceasta este cea mai bună strategie. Este un cadru astral bun pentru a te înconjura de persoane cu care rezonezi, dar și pentru a participa la evenimente sociale. Recomandarea astrelor este să fii mai prudent atunci când este vorba despre achiziții spontane.

 


Săgetator

E nevoie să fii mai atent la tot ce ține de comunicare azi. Exprimă-ți clar intențiile, sentimentele, planurile. Asigură-te că mesajelet ale sunt corect receptate. Fii atent la ce promisiuni faci sau ai făcut de curând și ține de cuvânt, te sfătuiesc astrele, altfel îți poț pierde reputația de persoană de încredere.

 


Capricorn

Vei avea parte de o zi interesantă care te pot încanta și inspira deopotrivă. Apar idei și planuri noi, care te ajută să mai uiți din supărări. S-ar putea să realizezi că o persoană din cercul tău de apropiați merită mai mult timp și mai multă atenție din partea ta, decât i-ai acordat în ultima perioadă.

 


rsător

Optimismul te va ajuta azi, atât în relaționarea cu ceilalți, cât și în luarea unor decizii. S-ar putea să nu ai prea multă încredere azi, nici în tine, nici în ceilalți. Lucruri notabile se anunță și în sectorul amoros. Lasă gelozia și îndoiala deoparte, poți schimba lucrurile dacă vei fi mai înțelegător.

 


Pești

Este un moment bun pentru a rezolva mai multe chestiuni ce țin de problemele personale, de cămin, de sănătate. Ești mai creativ, mai dornic să-ți folosești imaginația. Ai un nivel de înețelgere mai bun, ascultându-ți și intuiția. Este o seară perfectă pentru relaxare, de aceea bucură-te de ea.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here