Horoscopul zilei: 2 februarie 2023

 

Berbec

Te simți în formă, ai chef de tot felul de activități, de discuții, de întîlniri. Este minunat acest avânt și poți fi foarte eficient azi în tot ce îți propui, dar e nevoie să fii mai atent la stilul tău de viață în general, pentru că în ultima perioadă ai cam neglijat anumite aspecte.

 


 

Taur

Nu cumva ți-ai supraîncărcat programul? Nu cumva ai cerințe prea mari de la tine? Poate ar fi bine să nu îți mai asumi rolul de salvator, mai ales dacă observi că ceilalți nu caută să fie salvați, nu gîndesc ca tine, nu au aceeași viziune, te atenționează astrele. Ai mai multă grijă de tine.

 


Gemeni

Ai parte de o zi mai neobișnuită, poți descoperi ceva, poți vedea clar care este direcția pe care ar fi bine să o urmezi, apare cineva neașteptat care te poate îndruma, îți oferă un colac de salvare, metaforic vorbind. Urmărește semnele, sincronicitățile, indiciile.

 


 Rac

Ești mai melancolic azi, mai singuratic în acțiunile pe care le faci, cauți anumite informații, dar fără a apela la ceilalți. E bine să-ți asculți vocea interioară. Simți că e nevoie să clarifici anumite situații ce țin de viața ta personală, susțin astrele.

 


Leu

E nevoie să faci ordine în mintea ta. Ar fi bine să te îngrijești mai mult de tine, de sănătatea ta, să te îngrijești cât mai mult, cât mai bine. Nu mai amâna acest lucru. Poți face unele modificări și în sfera căminului, poți repara, modifica. Caută să-i implici și pe cei dragi în activitățile legate de casă.

 


Fecioară

S-ar putea să fie nevoie să te implici într-o chestiune ce ține de cineva drag, care se află într-o dilemă, are nevoie de suport. Este un cadru astral bun pentru interacțiunile cu copiii, cu frații. Poți juca rol de mentor pentru cineva. Stai departe de persoanele care încearcă să profite de pe urma ta, mai ales dacă este vorba despre bani.

 


Balanță

Cuvintele care ar descrie cel mai bine această zi sunt: familiaritate, armonie, calm, detașare. Ai nevoie de ceva mai multă liniște și odihnă, de aceea ideea de a mai sta câteva zile în rutina care îți aduce confortul emoțional este cea potrivită pentru tine, indiferent de ce sferă a vieții ar fi vorba.

 


Scorpion

Sfatul astrelor pentru azi este să privești lucrurile cu mai mult calm, cu mai multă maturitate, să nu exagerezi azi cu nimic, să nu cedezi în fața situațiilor mai încurcate, mai stresante. Vorba aceea ”ce e val, ca valul trece”. Ai răbdare, vei depăși, vor trece, se vor liniști apele, oricât de tulburi ar părea acum.

 


Săgetator

Astăzi ești în căutarea adevărului, a informațiilor, ești atent la detalii, pentru că observi că în anumite situații acestea fac diferența. Fii atent la discuțiile de azi, pentru că cineva va încerca să te controleze sau să te influențeze cu ceva, să preia rolul liderului.

 


Capricorn

Azi te vei concentra asupra sferei profesionale. Este o zi bună pentru a te apropia de anumite persoane care te pot ajuta să avansezi, să crești, să te dezvolți. Este un moment minunat pentru tot ceea ce ține de asociere, alianțe, lucrul în echipă, anunță astrele.

 


rsător

Se anunță destul de eficiente și profitabilă discuțiile pe care le vei avea azi cu anumite persoane, mai ales dacă acestea te pot ajuta să dechizi anumite uși, să soluționezi chestiuni mai vechi. Este un moment bun pentru cercetare, studiu, analiză. Este esențial să ai mai multă grijă de tine, de nevoile tale, de sănătatea ta.

 


Pești

Ai multă energie și capacitate de a lua decizii importante legate de cariera ta. Nu e nevoie să faci prea multe acțiuni, dar este esențial ca în minte să ai lucrurile cât mai clar stabilite. Poți primi vești bune și din sfera familiei extinse sau de la depărtare. Cineva din cercul tău de prietene îți oferă o soluție bună.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here