Horoscopul zilei: 2 decembrie 2022

 

Berbec

S-ar putea să fii tentat să închei o etapă, o sarcină, cineva să-ți ofere o oportunitate și să iei o decizie rapidă. Fii mai atent la interacțiunile cu ceilalți, pentru că este posibil ca anumite mesaje să nu fie înțelese așa cum te aștepți sau să fie reinterpretate. Poți primi vești bune de la cineva aflat la depărtare.

 


 

Taur

Ai multă energie, dar nu încerca să controlezi mereu totul, te sfătuiesc astrele. Poți primi unele propuneri, unele oferte azi, de aceear ar fi bine să fii atent în jurul tău sau ce vine azi spre tine. Este un cadru astral bun pentru a învăța ceva nou, pentru a afla ceva foarte util sau benefic pentru tine.

 


Gemeni

Ai o oarecare deschidere azi spre sfera spiritualității, ești mai atent la semne, indicii, sincronicități. Ai nevoie să te centrezi mai mult pe sfera vieții interioare, urmărește-ți emoțiile, trăirile, gândurile. Cineva a pus multă presiune pe tine și ar fi bine să te eliberezi de aceasta.

 


 Rac

Ești mai radical, cauți să te impui, să-ți recapeți puterea, să-ți aperi teritoriul. Ai mai multe sarcini de făcut, mai multe responsabilități, dar pe care vei reuși să le onorezi cu seriozitate. Nu este un moment bun să discuți despre acte, hârtii, contracte, chestiuni ce țin de birocrație.

 


Leu

Astăzi ar fi bine să ții cont de ideile tale, de ceea ce îți dictează instinctul. Vocea interioară îți va transmite azi mesaje în care ar fi bine să ai încredere, pe care ar fi bine să nu le ratezi. Poți crea conexiuni sociale foarte bune și sunt favorizate activitățile de grup.

 


Fecioară

În sectorul amoros s-ar putea să fie nevoie să porți o discuție, să clarifici ceva. Ai o atitudine încrezătoare, ești vesel, ai de beneficiat de pe urma acestor energii. Reușești să te faci plăcut, uimești prin energia și dinamismul cu care te prezinți azi în fața tuturor. Te eliberezi de un blocaj.

 


Balanță

Reușești să convingi, să seduci prin atitudinea plăcută pe care o vei manifesta. Poți lua o decizie mai mare, de aceea e nevoie să ai convingerea deplină că aceasta nu-i va nemulțumi sau indispune pe cei dragi ție. Ești mai dornic să te aventurezi azi, să faci cadouri, să te implici în activități de grup.

 


Scorpion

Astăzi ești mai atent la tot ce țin de sfera căminului, poți investi ceva pentru casă. Este o zi în care ar fi bine să te preocupi și de înfrumusețarea personală sau de elemente care te ajută să fii creativ, să te bucuri de artă, te fac să te simți bine. Ar fi bine să faci unele schimbări în sfera sănătății, te atenționează astrele.

 


Săgetator

Ar fi bine să ai mai multă încredere în propriile forțe. Dacă vei privi realitatea cu atenție, vei vedea că lucrurile se prezintă altfel. Este un cadru astral bun pentru a găsi noi asociați, noi alianțe. Ești în mare în formă în ceea ce privește interacțiunea socială. Poți lua în calcul unele escapade, vizite, drumuri scurte.

 


Capricorn

S-ar putea ca azi să iei decizii bune legate de sfera vieții personale, să ai o viziune bună asupra lucrurilor prin care treci acum și să apară soluțiile căutate. Sfatul astrelor: nu renunța la dorințele tale, doar pentru că acestea par incomode pentru alții.

 


rsător

Ești în mare formă, te conectezi foarte bine cu cei din familie sau prietenii, știi să oprești din start orice urmă de neînțelegere sau conflict. Ești dibace în comunicare, știi să mediezi, să convingi. Dacă apar discuții legate de moșteniri, de bunuri, vei ști să aduci la lumină doar partea frumoasă, bună, plăcută.

 


Pești

S-ar putea să îți dorești să trasezi unele linii, să delimitezi unele lucruri, să-ți revendici unele drepturi. Nu-ți place să fii limitat în acțiuni, să fii îngrădit în gânduri și gândire? Atunci acționează, fă-ți vocea auzită, te îndeamnă astrele.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here