Horoscopul zilei: 18 ianuarie 2022

 

Berbec

Te așteaptă o zi plină de surprize, de schimbări, de regândiri. Este o zi în care se poate schimba ceva din mentalitate ta, din atitudinea ta, se schimbă unele gânduri, idei, îți restructurezi un plan, îți analizezi un proiect și faci modificări, îți resetezi anumite obiective, cauți alte abordări.

 


 

Taur

Te așteaptă o zi bună pentru a face planuri de viitor, pentru a scrie, a așterne anumite idei în scris, pentru a comunica în scris, pentru a lucra cu hârtiile, pentru a folosi din plin cuvintele scrise. Poți lua decizii bune, în special legate de cămin, de familie, de copii.

 


Gemeni

Ai parte de o zi bună pentru studiu, dezvoltare personală, pentru a pune în practică ceea ce ai gândit de ceva timp, pentru că ai mari șanse să-ți iasă lucrurile așa cum îți dorești, susțin astrele. Fii mai atent la deciziile ce țin de sectorul financiar, pentru că ai tendița să faci unele cumpărături fără a avea nevoie de acele lucruri.

 


 Rac

Ești creativ, iar acest lucru se va manifesta în majoritatea sferelor vieții. Astăzi s-ar putea să iei și unele decizii legate de asocierea cu cineva, dacă îți dorești să te parteneriezi cu cineva. Cineva din anturajul tău te va ajuta mult cu un sfat, o idee sau cu o soluție, de aceea fii atent la ce informații primești azi.

 


Leu

Este o zi bună pentru tot ce ține de carieră, reputație, evoluție, ascensiune socială. Este un cadru astral favorabil pentru a-ți clarifica obiectivele, pentru a stabili câțiva pași pe care să-i urmezi. Dacă ai de interacționat cu autoritățile sau superiorii, acum este momentul!

 


Fecioară

Ai planuri bune, comunici eficient și știi să negociezi, atunci când îți dorești ceva. Astrele te atenționează că nu ai încheiat unele lucruri sau aspecte cu o persoană, încă nu te-ai debarasat de trecut și este nevoie să delimitezi lucrurile, pentru a avea cale liberă în acțiunile pe care vrei să le pui în practică de azi în colo.

 


Balanță

Culegi roadele, vezi efectele, fie că este vorba despre anumite alegeri, fie că este vorba despre anumite non-acțiuni. Exact! Ceva nu ai făcut în trecut, atunci când era timpul, iar acum, în prezent, trebuie să suporți consecințele, iar printre emoțiile resimțite astăzi s-ar putea să fie și frustrarea. Ai o lecție de învățat! Nu o neglija!

 


Scorpion

S-ar putea să ai tendința să ai cerințe prea mari, de la tine, de la ceilalți, de aceea îndemnul astrelor este să le iei treptat, să fii mai chibzuit, mai realist, să nu-ți consumi inutil energia. Este un moment bun să faci o evaluare a trecutului sau a ultimelor evenimente, să faci o introspecție, să analizezi unele situații și acțiuni.

 


Săgetator

Vei ezita astăzi nu din cauza temerilor personale, ci din cauza panicilor și fricilor care vor încerca ceilalți să ți le insufle. Scutură-ți umerii, eliberează-te de convingerile respective, acoperă-ți urechile de la lamentările altora și auzi-ți vocea interioară, te îndeamnă astrele.

 


Capricorn

Este o zi bună pentru muncă, pentru achiziții legate de carieră, legate de un proiect pe termen lung. Sunt bine aspectate relocările, elementele ce țin de imobiliare, de terenuri, de moșteniri. Este un cadru astral favorabil pentru a discuta anumiți termeni, anumite condiții, contracte.

 


rsător

Este un cadru astral bun pentru a evolua, pentru a realiza lucruri frumoase, de suflet, atât pentru tine, cât și pentru cineva deosebit de drag ție. Este un cadru astral prielnic pentru a te reapropia de cineva, pentru a relua o relație, pentru a reînnoda o legătură mai veche.

 


Pești

Mesajul astrelor pentru tine este să acționezi, pentru că te afli într-o conjuctură astrală deosebit de bună. Este ca și cum ți s-ar spune simplu ”acum ori niciodată”. Este esențial să iei decizii rapide și să acționezi astfel deopotrivă. Ai fler, ai abilitățile potrivite, ai motivație, găsește-ți curajul, te îndeamnă astrele.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here