Horoscopul zilei: 17 ianuarie 2022

 

Berbec

Nu grăbi lucrurile astăzi, nu lua decizii majore, mai așteaptă, te îndeamnă astrele, pentru că mâine sau zilele următoare s-ar putea să vezi lucrurile într-o cu totul altă manieră. Sunt bine aspectate activitățile care țin de rutină, cele care îți sunt cunoscute, cele care nu prea conțin elemente de imprevizibil.

 


 

Taur

Astăzi ar fi bine să cobori cu picioarele pe pământ și să deschizi larg ochii, pentru că este posibil să nu fi fost prea conectat la realitate în ultima perioadă și să fi crezut că lucrurile decurg altfel. Este esențial să cercetezi, să te bazezi pe fapte, să pui întrebări, să cauți detalii și să accepți ideea că poate încă nu deții adevărul.

 


Gemeni

S-ar putea să ai parte de anumite provocări, dar indiferent ce apare astăzi în cale, sfatul astrelor este să nu uiți care sunt adevăratele tale obiective, intenții, scopuri. Indiferent de ce intervine, de ce spun ceilalți, nu-ți uita planul, ai mai multă încredere în tine, nu renunța la visele tale!

 


 Rac

Ai toate motivele din lume să fii mândru de ce ai realizat până acum, de experiențele prin care ai trecut și din care ai ieșit cu brio, și evenimentele mai dificile care te-au pus în contact cu latura ta de supraviețuitor. Astăzi s-ar putea să primești un răspuns, o apreciere, o analiză pozitivă de la cineva a cărui părere este importantă pentru tine.

 


Leu

Dacă vei fi astăzi întrebat, testat, interogat, verificat, știi care e cea mai bună abordare? Să fii onest, să nu încerci să deformezi sau să schimbi lucrurile sau să cauți să pari ceea ce nu ești. Fii autentic, cu bune și cu rele, fii corect, asumă-ți greșelile, susțin astrele.

 


Fecioară

Astăzi ești plin de energie și te vei concentra în deosebi pe două segmente din viața ta, și anume, te vei baza pe intuiție, vei ști că orice alegere sau decizie trebuie să treacă testul intuiției. Cel de-al doilea segment va ține de asocieri, de parteneriate, de lucrul în echipă. Vei avea parte de rezultate pozitive.

 


Balanță

Ai parte de o zi bună, în care ar fi bine să te bazezi pe abilitățile și talentele tale, pe gândurile și ideile tale. Mergi pe ideea că ai resurse bune și că este cazul să șe folosești, indiferent că esrte vorba despre carieră, despre sfera familiei, despre relațiile importante din viața ta.

 


Scorpion

Succesul va veni astăzi din interacțiunea cu ceilalți, de aceea este esențial să ții cont de felul în care te comporți cu oamenii din jurul tău. Ești foarte bine aspectat pe zona de ascensiune socială, reușită, afaceri, bani, inițiative inovatoare. Este favorizată și comunicarea prin intermediul tehnologiei.

 


Săgetator

Mintea ta manifestă astăzi un potențial creativ extraordinar! Ceea ce gândești astăzi, aceea o să se și întîmple. Ești foarte intuitiv și ai capacitatea de a verbaliza cu multă ușurință ideile tale. Încearcă să-ți notezi ideile care îți vin astăzi în minte, pentru că le poți ulterior folosi sau pot fi dezvoltate, susțin astrele.

 


Capricorn

S-ar putea să ai tendința să treci peste anumite limite, să încalci unele reguli sau norme, iar acest lucru nu-ți este deloc caracteristic și vei ridica mai multe sprîncene în jurul tău. Încearcă să-ți ponderezi impulsivitatea, să cauți care este motivul care se ascunde în spatele acestei atitudini de azi.

 


rsător

Este un cadru astral bun pentru muncă, pentru a te concentra asupra unui proiect important, pentru a participa la ședințe, întîlniri, discuții, unde vei putea să-ți aduci aportul cu idei bune, vei oferi informații utile. Este un cadru astral prielnic și pentru sectorul imaginii publice.

 


Pești

Atitudinea pozitivă, veselia pe care o manifești, energia onestă pe care o împrăștii azi celor din jurul tău s-ar putea să-ți deschisă uneșe uși în această zi. Încearcă să nu expui totuși prea multe detalii din viața ta, pentru că nu știi ce inteții au ceilalți, te atenționează astrele.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here