Horoscopul zilei: 16 septembrie 2023

 

Berbec

Ai câteva lecții de învățat și ar fi bine să nu grăbești lucrurile, să te oprești din ceea ce faci și să le analizezi, să conștientizezi cu adevărat ce ai de câștigat, ce ai de schimbat din aceste experiențe sau de ce Universul îți oferă acum aceste experiențe. Este un moment bun pentru spiritualitate.

 


 

Taur

Anumite persoane vor încerca să apese butoane care s-ar putea să te irite, să stârnească unele situații mai vechi. Fii mai atent la modul în care îți gestionezi banii. Poți lua decizii legate de nevoile copiilor, a fraților, surorilor, dar și legate de o chestiune profesională. Pot apărea unele provocări și în sectorul amoros.

 


Gemeni

Ești mai visător, aduci frumosul, recunoștința, creativitatea, arta în viața ta. Te preocupi de pasiuni și hobby-uri. Apare o energie vindecătoare, clarificatoare. Ai nevoie de mai multă disciplină, regulă, de ceva curățenie. Poți face unele cumpărături care îți pot aduce mai mult confort în sfera căminului.

 


 Rac

Ai planuri interesante și ar fi bine să nu lași praful să se așeze pe acestea. Ai multe idei legate de sfera financiară. Ar fi bine să nu te grăbești, să le analizezi înainte de a acționa în vreun fel. Sunt și discuții legate de starea ta de sănătate sau sănătatea cuiva drag.

 


Leu

Detașează-te, nu te mai bloca singur și nu-ți limita posibilitățile. Se îmbunătățesc anumite relații. Reevaluezi, vindeci răni, depășești unele supărări. Fii mai atent la mesajele care vin azi spre tine, la informațiile pe care ți le oferă persoane care vin aparent întâmplător în calea ta.

 


Fecioară

Ai nevoie de mai multă relaxare, ai nevoie să-ți arăți latura sentimentală, spirituală. Poți participa la evenimente sociale care au o anumită semnificație, importanță pentru tine. Este un cadru astral prielnic pentru a te apropia emoțional mai mult de cineva special din viața ta.

 


Balanță

Ai nevoie să-ți golești un pic mintea, să te detașezi, pentru că activitățile din ultimele zile te-au cam epuizat. Ai nevoie să faci curat, să eliberezi spațiul minții de energii mai puțin productive și benefice și să faci loc pentru energii creative, fertile, pozitive.

 


Scorpion

Ai parte de o zi interesantă, în care dai dovadă de maturitate, î care ești un bun observator, în care ești un mediator excelent între două tabere aflate în opoziție. Este bine aspectată legătura cu natura, cu activitățile care îți mențin spiritul liber, creativ, echilibrat.

 


Săgetator

S-ar putea să simți nevoia să te retragi, să faci planuri, să analizezi următorii pași, dar și să te bucuri de unele activități relanxante, petrecute în solitudine. Te gândești tot mai mult și la latura finaciară, la bunurile materiale, la posibilitățile pe care le poți avea în acest sens.

 


Capricorn

Te ocupi mai mult de casă, de treburile gospodărești, poți primi musafiri, te poți bucura de mâncăruri savuroase, dar atenție să nu exagerezi! Ar fi bine să te îngrijești mai mult și de sufletul tău, de starea ta sănătate. Anumite dureri nu ar trebui să le ții ascunse, te atenționează astrele, discută-le cu cei dragi.

 


rsător

Ai parte de o zi intensă, dar mai mult în sfera mentală. Faci tot felul de scenarii, ai diverse idei și posibilități la care tot te gândești și te răzgândești. Taie din minte buruienile care ar putea să știrbească frumusețea și luminozitatea unor viziuni pe care le ai. Este bine aspectată și legătura cu străinătatea.

 


Pești

Ai parte de o zi cu tot felul de activități mai distractive. Este esențial să te înconjori de persoane în prezența cărora te simți cu adevărat bine, care îți oferă sprijinul. Se pot deschide ușile pentru persoane noi, grupuri noi. Este un moment bun și pentru studiu, dezvoltare personală.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here