Horoscopul zilei: 16 ianuarie 2022

 

Berbec

S-ar putea să te trezești azi în rol de mediator, de pacificator, sp fie nevoie să preiei unele atribuții de pe umerii cuiva sau să fii cel care ia decizii pentru alții. Reușești să rezolvi eficient toate neînțelegerile sau conflictele celorlalți, să oferi soluții, sugestii, să calmezi spiritele incinse.

 


 

Taur

Astăzi ești în mare formă, dinamic, perspicace, cu mult fler, indiferent de ce sferă a vieții va fi vorba. Este bine aspectat sectorul iubirii, de aceea sfatul astrelor este să-ți permiți să fii azi mai sentimental, mai dechis, mai emotiv, să-ți exprimi mai liber trăirile. Simți că legătura dintre tine și partener este mai trainică.

 


Gemeni

Astăzi clarifici unele semne de întrebare privind relațiile pe care le ai cu unele persoane. Sunt bine aspectate vizitele, discuțiile cu rudele, cu prietenii, cu oamenii de încredere. S-ar putea să te gândești tot mai serios să închei un capitol, să termini o sarcină care durează de ceva timp, să te eliberezi de o povară.

 


 Rac

Astăzi ești plin de energie, de romantism, ai gînduri pline de afecțiune, doar că acestea trebuie spune, arătate, exprimate, te îndeamnă astrele. Fii mai deschis cu cei dragi, petrece mai mult timp cu cei apropiați, spune-le ce simți, arată-le că sunt importanți, fpcusează-te pe aceste relații.

 


Leu

Astăzi s-ar putea să fii mai ambițios și să-ți fie tare greu să accepți ideile sau variantele cu care vor veni ceilalți spre tine. Ai grijă la atitudinea pe care o manifești, pentru că nu e vina nimănui că ți-ai pus singur bariere sau nu vrei să vezi dincolo de unele limite autoimpuse poate din orgoliu sau din cine știe ce principiu. Fii mai flexibil!

 


Fecioară

Astăzi este despre testare, răbdare și acceptare, indiferent despre ce sferă a vieții ar fi vorba. Este esențial să nu te grăbești, să analizezi cât mai bine, să fii atent la detalii, să nu concluzionezi până nu ai toate datele, să te bazezi pe fapte, nu pe cuvinte și să cauți să accepți ideile, metodele, propunerile celorlalți.

 


Balanță

Ai grijă la cheltuieli, pentru că ai tendința să nu fii prea atent cu bugetul pe care-l ai și să te arunci cu unele decizii financiare care nu sunt tocmai realiste și pe care s-ar putea să le regreți în scurt timp. În această zi mai bine te-ai focusa asupra nevoilor interioare și mai puțin asupra celor materiale, exterioare.

 


Scorpion

Astăzi cauți să-ți încerci norocul, să vii cu o idee diferită, să propui o activitate îndrăzneață, să încerci ceva nou. Și chiar ar fi foarte bine să acționezi, pentru că astrele sunt de partea ta azi! Vin vești bune și din străinătate. Sunt bine aspectate și chestiunile legate de anumite rude mai îndepărtate sau persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult timp.

 


Săgetator

Ar fi bine să fii mai atent la capitolul sănătate, pentru că în ultima perioadă nu ai fost într-o formă fizică prea bună și nici din punct de vedere emoțional constanți că bateriile s-au cam consumat. Ai nevoie de odihnă, de liniște, de un plan de redobândire a energiei pierdute.

 


Capricorn

Cuvintele cheie pentru această zi sunt: confort, plăcere, liniște, armonie. Astăzi te vei focusa asupra acelor activități care te bucură, fie că va fi vorba despre a găti ceva special, fie despre a te întîlni sau a discuta cu cineva special sau despre a face ce plăcut sufletului.

 


rsător

Ai parte de o zi în care te vei centra mai mult pe sentimente, pe emoții, pe gânduri. Nu ai prea mare chef să faci activități dinamice sau care să te provoace mai mult, preferi solitudinea, rutina, familiaritatea. Fii mai atent și cu sfera sănătății, te sfătuiesc astrele.

 


Pești

Astăzi cauți să-ți satisfaci unele nevoi, să te axezi mai mult pe dezvoltarea ta personală, astfel încât să fii mulțumit de prestațiile tale, de felul în care soluționezi anumite lucruri, de reacțiile pe care le ai în fața unor evenimente. Ești mai deschis și în fața spiritualității, ești mai generos și mai înțelegător cu ceilalți.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here