Horoscopul zilei: 11 august 2022

 

Berbec

Este o zi bună pentru a delimita unele lucruri, pentru a stabili anumite obiective, pentru a planifica, dar și pentru a face unele schimbări ce țin de stilul tău de viață, de dietă, de felul în care ai organizat lucrurile în ultima perioadă. Ești mai preocupat și de statutul tău socio-profesional.

 


 

Taur

Ai parte de o zi în care simți nevoia să ai grijă de ceilalți, să le pui nevvoile pe primul plan, mai ales dacă va fi vorba despre cei din familei sau prieteni. Este un moment bun pentru activități de grup, pentru a te alătura unui proiect. Poți lua decizii bune legate de achiziții, de imobiliare, de unele colaborări sau investiții.

 


Gemeni

Te vei focusa azi pe discuții, pe interacțiuni, pe crearea unui anturaj mult mai bun, mai de încredere. Știi și simți că ai nevoie de oamenii potriviți dacă vrei să te pornești la drum și să ai suportul la care visezi. Cauți să cucerești, să convingi, să atragi, susțin astrele, indiferent de ce sferă a vieții va fi vorba.

 


 Rac

Poți lua unele decizii bune privind serviciul, un proiect sau o sarcină pe care o ai de finisat. S-ar putea să fii mai deschis ideii de a delega pe cineva care să preia o parte din atribuțiile tale sau să renunți temporar de bună voie la o responsabilitate. Cauți să-ți ușureși munca, viața, iar ziua de azi este una prielnică în acest sens.

 


Leu

Astăzi te focusezi pe drumul, destinația, calea pe care ai ales să o urmezi și ești cu ochii pe obiectiv. Dai dovadă de perspicacitate, de determinare, vii cu idei și soluții îndrăznețe și reușești să-i uimești pe ceilalți cu seriozitatea cu care abordezi lucrurile. Cineva din anturajul tău te va ajuta să iei o decizie deosebit de bună pentru viața ta personală.

 


Fecioară

Poate în general te mobilizezi cam greu, dar atunci când o faci, atunci cu siguranță nimeni și nimic nu te mai oprește. Iar astăzi este una dintre acele zile în care îți dorești să acționezi. Vei merge până în pânzele albe și vei fi dispus să încerci tot felul de abordări și strategii doar pentru a-ți atinge scopul.

 


Balanță

Astăzi vei fi un bun negociator, mai ales dacă va fi vorba despre a interacționa cu autoritățile, despre întâlniri și ședințe la serviciu, despre a participa la unele prezentări. Vei fi mai convingător dacă îți vei folosi talentele și abilitățile, susțin astrele. De asemenea, vei fi și un bun mediator, mai ales dacă apar mai multe păreri și părți care riscă să dezbine ceea ce e ai construit până acum.

 


Scorpion

Ai mai mult curaj de a încerca lucruri noi, de a te avânta în noi experiențe, de a acționa. S-ar putea să apară o oportunitate, o nouă direcție, chiar dacă diferotă, extrem de bună pentru tine. Este destul de favorizat planul profesional, de aceea încearcă să te focusezi cât de mult poți asupra sarcinilor legate de serviciu.

 


Săgetator

Astăzi este un moment bun pentru a te afirma, pe de o parte, dar și pentru a lua unele decizii privind propria persoană, pe de altă parte. În plan personal ar fi bine să te gândești să începi o dietă sau un nou capitol, pentru că este un cadru astral prielnic, spun astrele.

 


Capricorn

Sunt bine aspectate, pe de o parte, unele schimbări legate de sfera sinelui, de felul în care te percepi, iar pe de altă parte, pot avea loc unele schimbări legate de imaginea publică, de modul în care te văd ceilalți. Este un moment bun să fii mai încrezător în forțele proprii, dar și mai blând când este vorba despre ce așteptări de la tine ai.

 


rsător

Evită discuțiile în contradictoriu, nu căuta să demonstrezi ceva cuiva care nici nu este dispus să te asculte sau nu are abilitatea de a înțelege la nivelul la care dorești să-i prezinți lucrurile. Păstrează-ți energia pentru alte lucruri, alte idei care să te entuziasmeze, urmează-ți calea și fii mai atent în drum pentru cine sau ce te oprești.

 


Pești

S-ar putea să treci azi prin anumite evenimente care vor determina anumite acțiuni eliberatoare, fie ca să închei o etapă, un proiect, fie chiar să închei o relație, o colaborarare. Astăzi poți face o schimbare legată de modul în care privești lucrurile, o să se schimbe o anumită percepție poate chiar asupra vieții.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here