Horoscopul zilei: 10 martie 2022

 

Berbec

Reușești să-ți menții un anumit echilibru emoțional, să filtrezi bine informațiile care ajung la tine, să analizezi din mai multe unghiuri de abordare. Nu te victimizezi, nu accepți sentimente de victimizare. Știi cu tărie că lucrurile se vor rezolva sau le vei găsi soluții dacă îți vei păstra o minte limpede, iar emoțiile în armonie.

 


 

Taur

Ești optimist și accepți cu mai multă ușurință sfaturile pe care ți le oferă azi cei cu care interacționezi. Dai dovadă de mai multă empatie în relaționarea cu ceilalți, ești mai atent cu colegii de serviciu, cu partenerii de afaceri, accepți unele compromisuri în ceea ce privește familia extinsă sau prietenii.

 


Gemeni

Toate lucrurile care se întâmplă au un scop, aceasta este ideea puternic impregnată azi în minte și te vei conduce cumva de acest principiu. Ești mai deschis în fața informațiilor primite, chiar dacă acestea sunt contradictorii, cauți detalii, dai dovadă de abilitatea de filtra cu atenție lucrurile și de înțelege esențialul, indiferent de ce sector este vorba.

 


 Rac

Nu este cazul să dai vina pe lume, pe societate, pe ceilalți, ci mai bine ți-au sufleca mânecile și te-ai apuca  de treabă, te-ai apuca să schimbi anumite lucruri care te deranjeze și care consideri că trebuie schimbate, și să-i mobilizezi astfel și pe ceilalți. Fapte, nu vorbe, acesta este motto-ul acestei zile.

 


Leu

Simți că trebuie să le spui lucrurilor pe nume, nu trebuie să-ți exprimi punctul de vedere, că un anumit trebuie să iasă la suprafață, chiar dacă nu este vorba despre ceva ce ține de viața ta. Ai un simț al dreptății puternic pronunțat azi, vei căuta să aperi, să îi protejezi pe cei cărora li s-a greșit.

 


Fecioară

Ultimele zile au fost mai stresante, mai încordate, iar azi vei simți o anumită eliberare, o detașare de probleme, ca și cum ai pune totul pe pauză și ți-ai concentra atenția aproape exclusiv asupra propriilor nevoi și dorințe. Cauți să-ți faci pe plac, să-ți oferi anumite recompense, mici cadouri. Da, ție însuți.

 


Balanță

Astăzi dai dovadă de eleganță în tot ceea ce faci, ești grațios până și în mișcări. Vei simți că ai parte de sprijinul unei anumite persoane pe care o ai în vizor și de aceea vei da dovadă de încredere, de calm. Ai un sentiment că lucrurile se vor aranja conform dorințelor tale, dar e nevoie să ai încredere profundă în acest sens.

 


Scorpion

Vei afișa azi o atitudine mult mai bună pentru tot ce ține de sectorul profesional, de aceea sunt bune acum întâlnirile, discuțiile, dezbaterile, negocierile, evenimentele care întrunesc mai multe persoane și în care este nevoie să-ți oferi părerea, expertiza, să ții un discurs, să-ți exprimi părerile.

 


Săgetator

Astăzi ai nevoie să faci echipă cu cineva în care ai încredere sau paote chiar să fii ghidat de cineva apropiat. Lucrând azi în echipă vei observa că vei fi mult mai motivat și vei dori să faci chiar mai mult decât ți s-a spus sau ți-ai propus. De asemenea, se anunță momente de bucurii și satisfacții în viața personal, în special în viața de cuplu.

 


Capricorn

Ai dorința de a face azi multe, dar trebuie să alegi cu grijă care sunt acele sarcini sau activități cărora chiar trebuie să le acorzi atenție, care nu mai suportă amânare. Dai dovadă de pragmatism, de concentrare, seriozitate, și oferi sfaturi și soluții inspirate celor din jurul tău.

 


rsător

În această zi este esențial să dai dovadă de organizare și eficiență, pentru a termina la timp anumite sarcini. Nu-ți pierde energia în mai multe direcții sau începând mai multe lucruri deodată. Ar fi bine să faci lucrurile treptat, dacă începi ceva să te focusezi astfel încât să-l duci până la bun sfârșit.

 


Pești

Astăzi este o zi bună pentru a acționa, te mobilizezi serios, indiferent de ce sferă a vieții ar fi vorba. te vei Azi vei face planuri mai detaliate, ba poate chiar și de rezervă. Sunt anumite lucruri care te îngrijorează, care apasă pe butoane ce te duc cu gândul la situații mai neplăcute din trecut .

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here