Horoscopul zilei: 1 februarie 2023

 

Berbec

Ascultă-ți, pe de o parte, intuiția, iar pe de altă parte, partenerii, fie că este vorba despre cel de cuplu, despre cel de afaceri, despre un coleg cu care lucrezi la un proiect. Poți avea parte de unele conștientizări profunde, care chiar dacă te vor scoate din zona de confort, te vor ajuta.

 


 

Taur

Dacă ai o dorință de a face o schimbare în viața ta, atunci astrele te îndeamnă să stabilești un plan bine pus la punct, să iei în calcul mai multe scenarii, impedimente, să fii pregătit din toate punctele de vedere. De asemenea, este esențial ca această schimbare să nu fie una forțată, să îți aducă o anumită bucurie, o anumită satisfacție.

 


Gemeni

E nevoie să nu te grăbești, să faci pași mici, dar siguri, te îndeamnă astrele. Nu te avânta în promisiuni pe care nu ești convins că le poți duce până la capăt. Nu te stresa cu problemele altora, nu e nevoie să faci mai mult decât este de datoria ta. E nevoie să setezi limite sănătoase, să spui ”nu” când simți că nu e pentru tine.

 


 Rac

Astăzi s-ar putea să fii surprins în mai toate sferele vieții. E nevoie să-ți menții concentrarea, încredere, să păstrezi echilibrul în tot ceea ce faci, să nu te abați de la direcția stabilită, te îndeamnă astrele. Este un moment bun pentru a te apropia mai mult de cineva drag ție.

 


Leu

Sunt favorizate întîlnirile, ședințele, discuțiile de grup, simți că poți fi remarcat astfel, că te poți exprima mai liber. Este un cadru astral bun pentru lucrul cu hîrtiile, pentru interacțiunile cu autoritățile. Sfatul astrelor: evită gelozia în viața de cuplu, caută să discuți orice mică nelămurire.

 


Fecioară

Este un cadru astral minunat în sectorul prieteniilor, a relațiilor cu colegii, colaboratorii, partenerii. Poți primi unele vești favorabile, poți îmbunătăți unele relații, poți stabili conexiuni noi. Este un moment bun pentru a face ceva pentru dezvoltarea ta personală.

 


Balanță

Chiar dacă apar unele răsturnări de situații ar fi bine să te privești cu încredere, pentru că pot fi favorabile pentru tine. Chiar dacă ziua va avea tot felul de provocări, o poți încheia cu bine, dacă vei ști să-ți gestionezi emoțiile și dacă nu vei considera că totul se întâmplă ca să îți fie ție mai greu, mai rău.

 


Scorpion

Atenție la ce gânduri ai azi, pentru că prin fiecare gând practiv vei seta o intenție către Univers. Este esențail să fii optimist în minte, luminos în suflet, pentru că astfel vei reuși să atragi ceea ce îți dorești, așa poți considera că ”norocul” este de partea ta.

 


Săgetator

Nu este cea mai favorabilă zi pentru decizii pe termen mediu spre lung. Mai ai nevoie de timp, de informații, de o analiză mai profundă, poate chiar și de o anumită pregătire emoțională. Evită tensiunile ce țin de profesie, de colaborări, dar și de anumite drumuri.

 


Capricorn

Astăzi vei fi persoana care va descâlci nodurile, va rezolva problemele. Ai răbdare, oferi soluții cu calm, dai dovadă de maturitate, de o anumită înțelegere a imaginii de ansamblu. Azi ceilalți vor căuta compania ta, vor avea încredere în tine, în felul în care îi vei ghida.

 


rsător

E nevoie să fii mai atent la felul în care te comporți, la cum te exprimi, ce atitudine manifești, pentru că astăzi vei fi testat, observat, verificat mai mult ca de obicei și fiecare mișcare greșită poate fi interpretată greșit sau un detaliu poate fi generalizat, poate fi în detrimentul tău.

 


Pești

Astăzi vei avea nevoie de ceva mai multă încredere în puterea ta interioară, în abilitățile și resursele pe care le deții. S-ar putea să condideri că ce afli într-o răscruce de drumuri, într-o cumpănă, de aceea îți vei pune tot felul de întrebări, dar ai grijă ce răspunsuri îți oferi, ce mesaje alegi să reții în minte, să nu lași loc și de frici sau îndoieli.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here