Horoscopul zilei: 1 aprilie 2022

 

Berbec

Ar fi bine să te focusezi pe schimbări, analizează ceea ce ți se întâmplă și ce trăiești acum, în prezent și eliberează-te de ceea ce te ține pe loc. Analizează-ți cu atenție atașamentele nesănătoase, temerile și nesiguranțele, pentru că numai așa poți să progresezi în plan profesional.

 


 

Taur

Ești energic, optimist, încrezător în ceea ce urmează. Cauți calitatea, nu cantitatea. Pui accepnt pe experiențe, nu pe bunuri materiale. Fii deschis spre lucruri noi, te îndeamnă astrele, spre asocieri noi sau spre căutarea unui nou loc de muncă, a unui nou proiect, a unei noi colaborări,  dacă nu ești mulțumit de ceea ce faci acum.

 


Gemeni

Vei avea parte de anumite suprize, mai mult sub forma de premoniții, de vise, de sincronicități frumoase. Te afli de ceva vreme, într-un proces de transformare profundă, proces care implică explorări și desprinderi dureroase de anumite persoane, situații, locuri, direcții. Este un cadru astral prielnic pentru conștientizări, vindecări.

 


 Rac

Ar fi bine să mai schimbi din convingeri, din idei, din viziunile pe care le ai. Astrele te îndeamnă să manifești o atitudine diferită de cea de până acum, dacă îți dorești ca lucrurile să se schimbe într-un mod mai benefic pentru tine, pentru familia ta. Sunt bine aspectate și deplasările, drumurile.

 


Leu

Astăzi cele mai importante aspecte care au loc vor ține de sectorul finanțelor, fie că ai de achitat anumite lucruri, fie pentru unele achiziții, cumpărături. De asemenea astrele prevestesc oportunități de asociere, de parteneriate în afaceri și de investiții comune.

 


Fecioară

Apare o ocazie, o oportunitate, o nouă încercare, o relansare pentru care ai posibilitatea să te pregătești, să analizezi bine lucrurile și să ai un răspuns sau o reacție mai bună decât cele din trecut. Este un cadru astral bun și pentru studiu, pentru cercetare, pentru acumularea noilor cunoștințe.

 


Balanță

Dacă ai pierdut o bătălie, nu înseamnă că ai pierdut și războiul, de aceea recomandarea astrelor pentru azi este să nu lași mâinile în jos, ci să te mobilizezi pentru următorul pas, caută o nouă strategie, o nouă metodă, o altă soluție pentru situația care te preocupă zilele acestea.

 


Scorpion

Poți primi o veste care îți aduce mulțumire, liniște, o confirmare pe cae o așteptai. Este un moment bun pentru a aduce în discuție subiecte mai sensibile, care au tot fost amânate, iar acum este timpul să le readuceți în prim plan, susțin astrele. În plan amoros se anunță momente de pasiune, de tandrețe, de apropiere.

 


Săgetator

Ziua de astăzi este despre conexiuni, legături, asocieri, despre apropiere. Sfatul astrelore este următorul: pentru a te bucura de relații mai sănătoase, este necesar să renunți la anumite tconvingeri limitatoare, la unele tipare de comportament, atașamente și temeri.

 


Capricorn

Se anunță debutul unei noi etape, a unui nou ciclu, fie în sfera profesională, fie în ceea ce privește sectorul vieții amoroase. Începi ziua în forță, ești abil și rapid în luarea deciziilor, dai dovadă de eficiență, de dinamism și vei reuși să rezolvi mai multe chestiuni până la sfârșitul zilei.

 


rsător

Sfatul astrelor este să nu pierzi azi vremea cu lucruri mărunte sau să te lași influențat, distras de chestiuni care nu sunt nici urgente și nici importante. Prioritizează activitățile chiar de la primele ore ale dimineții și ține-te de planul stabilit, altfel poți ajunge să irosești ore întregi cu munca în detrimentul petrecerii timpului cu familia.

 


Pești

Astăzi s-ar putea să fie nevoie să preiei anumite responsabilități, să cauți să gestionezi tu lucrurile, să fii tu cel care e lider sau care mediază sau remediază o problemă. S-ar putea să asiști sau să fie nevoie să aplanezi un conflict, să clarifici un zvon, o bârfă, aducând informațiile corecte, prezentând soluții.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here