Horoscopul săptămânii: 8-14 august 2022

 

Berbec

Ai o săptămână în care vei primi atenție, vei avea parte de aprecieri și susținere, și poți începe o frumoasă poveste de dragoste sau poți duce relația de iubire în care ești implicat acum spre o nouă etapă. Stai bine la capitolul impunerea punctului de vedere, negociere, prestanță socială, convingere. Interacționezi foarte bine și iei decizii bune privind viitorul tău.

 


 

Taur

În această săptămână sunt bine aspectate drumurile,călătoriile, vizitele, escapadele. În plan profesional lucrurile par că stagnează sau că sunt bine așezate și nici nu prea vei dori să tulburi apele, ba din contra, îți va plăcea să te bucuri de zile mai liniștite, cu mai puțină agitație. Este un moment bun să petreci mai mult timp cu copiii, cu cei mai tineri cat tine, precum și să-ți asculți mai mult și mai des copilul interior, să-ți aduci aminte de copilărie.

 


Gemeni

Ai atitudine, prezență de spirit, ești determinat, ambițios, știi să comunici, ești dinamic, dornic să experimentezi, să împărtășești, iar toate acestea te vor ajuta să ai rezultatele dorite la final. Poți primi informații bune, poți fi redirecționat spre calea care te va ajuta să evoluezi. Poți reactiva unele relații care intraseră pe o linie de plutire, poți reîntâlni sau relua legături din trecut, te poți intersecta pe neașteptate cu persoane cu care poate chiar ai avut relații amoroase.

 


 Rac

În această săptămână ești mai atent la semne, la indicii, la ce îți spune intuiția. Ai de rezolvat unele lucruri ce țin de sectorul vieții personale, de treburile gospodărești, de unele chestiuni ce țin de familie, legate fie de acte, de luat unele decizii legate de o achiziție. În plan profesional ar fi bine să reevaluezi legăturile pe care le ai cu colegii, cu asociații, cu colaboratorii. Vezi cine îți poate fi aliat, cine te poate sprijini și pe suportul căruia nu te poți baza.

 


Leu

În această săptămână ești în căutarea adevărului, informațiilor, detaliilor. Ai nevoie să acumulezi mai multe cunoștințe în legătură cu unele domenii de care nu ești prea sigur. Nu este cea mai potrivită zi pentru împrumuturi sau chestiuni legate de bani. Se clarifică ceva în sectorul amoros, știi să gestionezi o eventuală ceartă sau o dezbatere. Este un moment bun să începi o dietă, să schimbi unele obiceiuri.

 


Fecioară

În această săptămână ar fi bine să lași impulsivitatea și orgoliul deoparte și să asculți de sfaturile cuiva de încredere, să accepți ajutorul, ideile care vin spre tine. Fii onest, deschis, corect, nu este cel mai potrivit moment să riști, să cauți scurtături, te atenționează astrele. În plan amoros lucrurile par să se dezvolte armonios.

 


Balanță

În această perioadă vei avea tendința de a le demonstra altora că ești mai bun, mai eficient, că poți mai multe, dar ai grijă ca această dorință să nu te epuizeze excesiv și într-un final să ai parte de rezultate nedorite. Poți primi un răspuns pozitiv privind cariera și evoluția ta ulterioară. Sunt bine aspectate și interacțiunile ce țin de grupuri, de echipe.

 


Scorpion

Îți iei viața în mâini, cum s-ar spune și acționezi, faci lucruri importante pentru tine. Sfatul astrelor: concentrează-te pe elementele ce țin de relocare, colaborare, începerea unui nou job sau a unui proiect. Poți face unele schimbări și în ceea ce privește înfățișarea, poți achiziționa unele obiecte la care râvneai de ceva timp  sau poți încerca servicii pe care ți le doreai de ceva timp.

 


Săgetator

Lucrurile sunt prielnice atunci când va fi vorba despre creativitate, artă, despre a face lucrurile altfel, mai detașat, într-un mod mai artistic, mai eliberator. În plan personal reușești să ai discuții de suflet, productive cu cei din familie, te poți apropia mai mult de o persoană dragă ție. De asemenea, în această perioadă poți lua unele decizii bune în planul achizițiilor și vânzărilor.

 


Capricorn

În această săptămână va fi despre dezvoltare, despre evoluție și vei avea parte de multe zâmbete și împliniri. Ai șanse de succes în ceea ce privește sectorul vieții personale, reușești să te organizezi mai bine, să fii mai atent la ceea ce îți spune intuiția, să-ți urmezi nevoile și să acționezi astfel încât să te apropii tot mai mult de dorințele tale.

 


rsător

În această perioadă reușești să elimini anumite blocaje, frustrări, să rezolvi unele probleme din trecut. Este esențial să fii atent la comunicare, mai ales dacă aceasta are legătură cu autoritățile, cu persoane influente, cu putere de decizie. Sunt bine aspectate sponsorizările, începerea unor colaborări noi anvatajoase. Poți lua unele hotărâri inspirate ce țin de sectorul amoros.

 


Pești

În această săptămână ar fi bine să fii chibzuit în cam tot ceea ce faci. Este esențial să-ți iei în serios responsabilitățile, promisiunile, să dai dovadă de eficiență, seriozitate, să-ți duci treburile la bun sfârșit, altfel poți avea parte de sancțiuni, amenzi, surprize neplăcute. De asemenea, recomandarea astrelor este să fii mai atent la felul în care îți gestionezi sectorul financiar. Nu este cel mai potrivit moment pentru investiții și nici pentru negocieri ce țin de creștere veniturilor sau de stabilirea unor temreni contractuali.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here