Horoscopul săptămânii: 30 ianuarie-5 februarie 2023

 

Berbec

În această săptămână vei avea tot felul de suișuri și coborîșuri, pe de o parte, probleme mai vechi vor ieși la suprafață, pe de altă parte, vei descoperi noi chestiuni de rezolvat și chiar e nevoie să iei măsuri, susțin astrele. Fii mai atent la sfera relațiilor. Poți face unele schimbări în sectorul căminului, pot apărea noi obiective în sfera parteneriatelor, asocierilor.

 


 

Taur

Dacă ai întâlniri, ședințe, vizite, discuții serioase, atunci aceasta este cea mai potrivită perioadă pentru tine. În prima perioadă a săptămânii vei fi mai focusat pe sfera profesională, vei prefera activitățile de grup, cele dinamice, care îți pun mintea la muncă, în timp ce în partea a doua a săptămânii vei căuta stabilitatea, liniștea, vei dori să stai mai mult cu tine, să-ți asculți sufletul.

 


Gemeni

Romanticul din tine își va face simțită prezența, îți fei folosi șarmul, vei avea tendința să flirtezi mai mult decât de obicei și sfatul astrelor este să fii atent în ce context îți exersezi abilitățile de cuceritor. În sectorul amoros vei reuși să-ți duci relația la un alt nivel, fiind și cel care inițiază discuții despre planuri de viitor. Poți lua decizii interesante legate de sfera profesională.

 


 Rac

În această săptămână te pot lua prin surprindere mai multe evenimente neașteptate. Ar fi bine să fii atent la ce investiții faci, la ce persoane asculți și după cine te lași ghidat. Poți avea parte de câteva lecții de viață care îți pot aduce învățăminte valoroase, susțin astrele. În plan relațional se pot armoniza unele legături, poți crea conexiuni noi. Poți lua decizii bune legate de stilul tău de viață.


 

Leu

În această săptămână ești bun la tot ce țin de planuri și organizare. Fii corect, evită speculațiile, respectă regulile, mai ales dacă este vorba despre bunuri materiale de care beneficiază și alte persoane. Sunt favorizate întâlnirile, mai ales dacă au legătură cu sectorul vieții personale. Fii atent la momentele ce țin de anxietate, de stări deprimante care te pot pândi în această perioadă. S-ar putea să ai nevoie de suportul cuiva de încredere.

 


Fecioară

În această perioadă ar fi bine să fii mai recunoscător, mai atent la sfera spiritualității, să fii mai blînd cu tine, concentrează-te pe ceea ce faci bine și îți place, nu pe ceea ce nu-ți iese și îți și displace. Ai nevoie de mai multă relaxare, de liniște, mai ales pentru că în ultima perioadă ai avut parte de doze constante de stres. Care sunt acele activități care te pot scoate din tumultul grijilor de zi cu zi?

 


Balanță

Ești mai responsabil în această săptămână, mai atent la propriile nevoi, la ce îți spune sufletul. Ești mai spiritual, dai dovadă de altruism, cauți să te dezvolți, să evoluezi. Este un cadru astral prielnic pentru a-ți îngriji sănătatea, atît din punct de vedere fizic, cât și emoțional. Poți primi vizite, poți merge în vizită, poți iniția unele ieșiri cu prietenii. La finalul săptămânii ar fi minunat să-ți folosești talentele, abilitățile artistice.

 


Scorpion

În această săptămână ar fi bine să fii mai clar în sfera comunicării, în ideile pe care dorești să le exprimi, mai ales dacă este vorba despre a susține o prelegere sau a negocia. Sunt bine aspectate legăturile cu autoritățile, cu peersoane care au putere de decizie. Este un moment bun pentru a da evaluări, teste, examene, pentru a-ți arăta abilitățile. Nu amâna discuțiile cu copiii, frații și surorile, cu cei mai tineri ca tine.

 


Săgetator

În această săptămână nu ar fi bine să-ți schimbi planurile. Îmbunătățește-le, dar nu te abate din drum, nu fugi de responsabilități și obiective.Fii mai atent cu cheltuielile, cu exagerările. Poți primi vești de la persoane cunoscute sau prieteni, în special legate de viețile lor, de prieteni comuni. Odihnește-te mai mult, implică-te în activități care te ajută să te relaxezi cu adevărat.

 


Capricorn

Cuvintele cheie pentru această săptămână sunt: renaștere, renovare, transformare, reorientare, relocare, schimbare. Nu te grăbi să iei decizii, dacă nu ești sigur de toate informațiile, de sursele pe care le ai. Apar unele oportunități profesionale, financiare, dar e nevoie să știi când să acționezi, să îți asculți intuiția, să lași orgoliul deoparte. Este momentul să fii mai încrezător în forțele proprii, în ce îți spune vocea interioară, în ce îți arată corpul.

 


rsător

În această perioadă vei avea mai multe treburi personale de rezolvat, în special legate de familie, de prieteni, de cămin. Fii chibzuit în sectorul financiar. Fii atent la detalii, la informațiile care apar în această perioadă. Orice noutăți sau situații imprevizibile apar în această săptămână astrele te îndeamnă să privești cu mai mult calm la acestea, să fii mai pragmatic, pe de o parte, mai matur și înțelept, dar și mai detașat, pe de altă parte.

 


Pești

Ai parte de o săptămână echilibrată. Din punct de vedere romantic apar ocazii frumoase pentru relația de cuplu. Lucrurile se pot îmbunătăți în sfera vieții sociale, poți cunoaște persoane noi, poți stabili anumite relații favorabile, poți restabili legături mai vechi. Schimbări și vești interesante apar și în sfera familiei extinse, fiind favorizate unele discuții sau vizite. Poți primi unele invitații la evenimente sau petreceri de familie.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here