Horoscopul săptămânii: 29 mai-4 iunie 2023

 

Berbec

Ar fi mai bine să apelezi la diplomație în această perioadă dacă vor apărea chestiuni care te vor nemulțumi, care vor contravine cu viziunile tale și indicat ar fi să lași răbufnirile deoparte. Vei reuși să găsești soluții bune, dacă vei decide să fii mai sincer cu un prieten sau partenerul de viață. Sunt favorizate relocările, mutările, renovările, poți face planuri de viitor.

 


 

Taur

În sfârșit reușești să te mai linișteti, să schimbi perspectiva de abordare a lucrurilor, să dai dovadă de înțelepciune și să nu mai iei lucrurile prea personal. Lucrurile par foarte benefice în ceea ce privește sfera amoroasă, porți discuții profunde, necesare cu persoana draga inimii. Ești bun la masa negocierilor. Găsești limbaj comun cu cineva să rezolvi o neînțelegere, o neclaritate.

 


Gemeni

Săptămâna aceasta este despre a te lăsa purtat și de val. Nu înseamnă să te arunci în tot felul de lucruri fără a le gândi, cu iresponsabilitate, ci ca atunci când simți că ceva ți-ai dori, să nu mai sta să te gîndești la scenarii, ci să acționezi. Lucrurile par bine aspectate dacă te gândești să începi ceva nou, dacă ești pregătit să-ți asumi. Reușești să te intersectezi cu cineva care te va ajuta sau chiar îți va schimba viața, apare un ghid spiritual, un mentor, un real ajutor pentru tine.

 


 Rac

Acum este momentul să înveți, să capeți competențe noi, să-ți dezvolți noi abilități. Tot ce ține de studiu, de dezvoltare personală acum este cazul să explorezi, să acumulezi. Ești mai deschis să abordezi lucrurile dintr-o altă perspectivă, ești deschis să încerci, să descoperi. Găsești noi căi de comunicare cu persoane cu care nu ai mai interacționat de ceva timp.

 


Leu

În această săptămână în care poți bifa mai multe lucruri importante legate de viața ta, fie legate de serviciu, de cămin, de o relație, într-un conflict cu o rudă, ceva legat de o mutare, dar pentru aceste lucruri e nevoie să ai mai multă încredere în propriile forțe, să ai motivația necesară. Este un moment bun să planifici o călătorie, o vacanță, sunt favorizate deplasările, ieșirile în natură, schimbarea mediului. Fii atent la sincronicități.

 


Fecioară

În această perioadă vei ști cum să ajungi la decizii comune, vei ști cum să împaci pe toată lumea. Știi cum să aplanezi confictele, vei găsi cuvintele necesare pe care să le adresezi celor care vin spre tine cu o energie nu tocmai pozitivă și luminoasă. Cineva îți oferă o informație valoroasă, dar e nevoie să fii corect, să respecți regulile, legile, să eviți speculațiile. De asemenea, ești mai preocupat de chestiuni care sunt greu de explicat, ce țin de spiritualitate, de paranormal.

 


Balanță

În sfera profesională lucrurile vor descurge fără prea mari evenimente care să te scoată din zona ta de confort, în schimb în sfera vieții personale, vei avea unele surprize, va fi nevoie să vii cu soluții neașteptate, prompte. Comunicarea este cea care te va ajuta în această perioadă, mai ales atunci când va fi despre a aplana unele conflicte, a găsi compromisuri, a dezvolta unele subiecte mai delicate.

 


Scorpion

S-ar putea să faci unele schimbări în rutina ta, în programul tău. Poți găsi metode sau poți să ai idei noi de a găsi modalități prin care să-ți mărești veniturile. În legătură cu un proiect în care ești implicat, cu o resposanbilitate pe care ți-ai asumat-o, sfatul astrelor este să nu lași mâinile în jos, să nu renunți, chiar dacă sunt mai multe piedici sau obstacole care îți apar în cale în această perioadă.

 


Săgetator

În această săptămână vei reuși să rezolve mai multe chestiuni ce țin de familie, de finanțe și vei da dovadă de multă delicatețe și acuratețe în toate. Ai o abilitate minunată de a convinge, de a-i motiva pe cei din jurul tău, de a-i influența într-un mod prielnic. Reușești să menții și să dezvolți noi conexiuni, noi relații sociale. Ar fi bine să te focusezi mai mult pe sfera sănătății, pe toate acele aspecte cate te pot ajuta să ai un stil de viață echilibrat.

 


Capricorn

Ești dinamic, ai o energie foarte bună și ar fi bine să o folosești în mai toate sferele vieții. Atitudinea este una potrivită atunci când este despre a negocia, a participa la ședințe, întâlniri de grup, a te implica în activități profesionale sau care să te ajute să crești, să te dezvolți. Pozitivitatea ta va fi resimțită de ceilalți, se va reversa în toate acele sarcini pe care le vei avea de făcut. Este un moment bun pentru escapade, drumuri, vizite.

 


rsător

Ești un foarte bun observator în această perioadă, chiar dacă nu vei fi pregătit să acționezi sau pașii făcuți vor fi mai mici, mia modești, vei ști în schimb, să acumulezi informații, să pui întrebările potrivite, să filtrezi mesajele care ajung spre tine, să fii atent la detalii, apoi să începi să încropești un plan, o strategie, să creionezi o schemă. Un alt aspect important este că știi să te faci plăcut în mai toate sferele vieții, știi să-ți folosești avantajele, capacitățile.

 


Pești

În această săptămână vei reuși să te afirmi, să strălucești exact ca un soare, chiar dacă nu toată lumea va fi încântată de razele tale puternice și luminoase. Este un moment bun să ieși în evidență, să porți discuții clarificatoare cu partenerii, cu aliații, cu autoritățile. Lucrezi foarte bine în echipă, mai ales dacă este vorba despre acte, hârtii, rapoarte. În sfera personală ar fi bine să-ți găselti timp și pentru pasiuni, hobby-uri, momente de suflet.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here